How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Arac kiralamak mantikli mi?

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.160
53
38
Hanimlar merhabalar malum hayat pahali ve bizim tasinma vs derken arac alacak durumumuz kalmayacak.öncelikle arabasiz kalin vs diyecekler icin bu ihtimal zaten de ben kiralamak mantikli mi sizce diye sormak istedim.kiralayanlar var ise.bir de sizce 11 bin gibi bir para kalacak hesaplarimiza gore bize kira ve fatura cikinca.kredi cekip arac alabilir miyiz?
Kiralayanlar bilgi verirse sevinirim.kaza yaparsak ne olur vs

Hanimlar merhabalar malum hayat pahali ve bizim tasinma vs derken arac alacak durumumuz kalmayacak.öncelikle arabasiz kalin vs diyecekler icin bu ihtimal zaten de ben kiralamak mantikli mi sizce diye sormak istedim.kiralayanlar var ise.bir de sizce 11 bin gibi bir para kalacak hesaplarimiza gore bize kira ve fatura cikinca.kredi cekip arac alabilir miyiz?
Söke Söke alırlar yapmayın kaza falan :emir_bebek::lülülü::KK43::skandal::KK57::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kaskosu olmuyor mu
Bilmem :halay::halay:Ailede bir avukat var o derdi . Delimiyim ben kaza olursa bir ton masraf çıkarırlar bana. Herhalde sözleşmeye bakmak lazım. Zira pimpirikli biri akrabam . Ben kiraladım öğrenciyken eşya için. Kaza olmadı. Ama bazıları çizik falan diye mahkeme ile uğraştıran varmış sanırım. Herhalde dandik araç kiralamalarda. Pimpirikli avukattan vecizeler bende ki. :KK62::ıslık::bicak: Ama bu kadar pimpirikli olması herhalde böyle davalarının olmasıdır. Önyargıdır. Kim bilir. Bende birşey denk gelmedi.

Kk dan provizyon kesiyorlar ceza ve trafik kazası durumları orada karşılanıyor
Çok acil durumlarda mantikli ama sizin için degil

Back