Demre planlarimda var mutlaka istiyorum. Hatta su altinda tarihi seyler oldugunu ve oralarda yuzuldugunu duydum dogrumu acaba ?Fethiye'den Antalya'ya giderken mutlaka demre kaleuçağıza uğranmalı bence. Hele orada bi mehtap pansiyon var. Yeri Dünya'ya bedel
Teleferik... manzara be dogayla iciceysem varim yoksa teleferikten hic haz alamadim biturlu..antalya kemer tahtalı dağına telefirikle mutlaka çıkın :))
Olimposuda merak ediyorum gtmedim. ama esimi orda ahsap evlere ikna edemiyorum bortu bocek vardir diye korkuyove olimpusa gidin mutlaka :))
ölüdeniz de kelebekler vadisi :))
paraşütle atlama :))
Demre planlarimda var mutlaka istiyorum. Hatta su altinda tarihi seyler oldugunu ve oralarda yuzuldugunu duydum dogrumu acaba ?
Teleferik... manzara be dogayla iciceysem varim yoksa teleferikten hic haz alamadim biturlu..
Olimposuda merak ediyorum gtmedim. ama esimi orda ahsap evlere ikna edemiyorum bortu bocek vardir diye korkuyo
Ama buraya kadar ben onu korurum
Parasut olmuyor cunku kizimda bibmek istiyor o sebepten binemiyorum.. parasalling yaptık uucumuz
Kar.. 4 mevsim yasiyoruz yani.. ekliyorim defterimeetahtalı dağına çıkıyorsunuz telefirikle..karşı da deniz çıktığınız dağda kar..
doğanın bin türlü hali..:))
Supper tam istedigim gbi.. demreyede mutlaka ugranacak..Evet demre de tekne turları Yapılıyor. Denizin içindeki Batık kenti görebilirsin.
Antalyayı bende sevmem , bodrum marmaris oralarıda sevmem..Datça en sevdiğim yer. Her yıl gidebilirim. Ben genel olarak Antalya'yı sevmiyorum. Ege favorim. Datça'da bi deniz var. Anlatılmaz Yaşanur. Sedir adası na ve dalyana da mutlaka gidilmeli. İztuzu plajında dalgalarla dans ediyorsunuz resmen.
bodrumu jhiç sevmem. ama marmarisin koyları beldeleri çok güzel.Antalyayı bende sevmem , bodrum marmaris oralarıda sevmem..
Bana doğayla içiçe aktiviteli çocougumla rahat edebileceğim güzel bir tatil gerek.
Antalya , belek , kemer vs buraları gezdım.. İstemem..
Datçaya övgü cok ama marmarısı vs gecıp cok uzun yol katedıp 1 gecelıgıne gdılmez sanrıım 2-3 gece kalmak gerek. Bu mantıkla dalyanda 3 gece yaptıgım rezervasyonda 2 gecede sıkılıp 3. geceyı zar zor ıptal ettırmıstık. oraya 1 gün 1 gece yeterliymiş. Datcada da aynısı olursa üzülürüm gercekten..
Listem, bir görseniz varya yapboz gbi oldu. :)bodrumu jhiç sevmem. ama marmarisin koyları beldeleri çok güzel.
egenin güzelliğini görünce Antalya bana bir şey ifade etmiyor. üstelik o nefes bile aldırmayan sıcağı da cabası.
datça da biz geçen yıl 2 gece kaldık. ama doyulmaz bir yer. uzak olmasına rağmen bu yıl tekrar gitmek isterim.
yok neme lazımsa şu yaşa kadar concon tatil yapma derdindeydim..Bende plansız tatilleri tercih ediyorum.artık bebek olacak nasıl yapıcaz bilmiyorum.geçen sene Datçaya gittik arkadaslarla harika bir denizi var,sadece 4 umuzun ve kaptanın olduğu minik bir tekne kiraladık,rüya gibi koyları gittik.2 gün arabayla gezdik çok güzel Bükler var.palamutbükü,hayitbuku çok salas sakin yerler.kalacak yer olarak yarım pansiyon flow Datça Otel çok güzel.
Birde Kaş tabiki kesin gitmişsindir.kano turları, dalış turları, Safariler anlatılmaz yasanir
hem yurtiçin de hem de yurtdışında sürekli kullanıyorum. hiç yanıltmadı bugüne dek.Listem, bir görseniz varya yapboz gbi oldu. :)
araya sürekli biyerler ekleniyor. eşimde kızıyor liste yapma , tabela nereyi işaret ediyorsa bırak gidelim dıye..
Bu arada booking.com kullanan oldumu acaba ? sitede baktımda bir konuya ulaşamadım!
Malesef şöyle bir dezavantajım var , konumdaa belirttim..hem yurtiçin de hem de yurtdışında sürekli kullanıyorum. hiç yanıltmadı bugüne dek.
naçizane fikrim ya akdeniz ya da ege olarak planlayın tatilinizi bence. ege fethiyeden başlayıp izmir de son bulabilir akdeniz de fathiye den başlayıp alanya da son bulabilir.
canım adrasana da ugramalısın denizde dalga yok ve baya temiz yolu biraz kötü ama memnun kalırsın. Olymposa 10 km hem orayı da ziyaret etmiş olursun :)