Selam arkadaşlar,
Dün savciliga gittim, dilekçemi verdim, savcı talimat verdi Emniyete kamera kayıtlarından bulunsun diye, aldım dilekçeyi Emniyete giderken hastanenin önünden geçerken ne görsem begenirsiniz? Sağ tarafı hasarlı bir araç, hastanenin önünde duruyor , çektim arabayı beklemeye başladım tam 45 dakika, bu arada yukarıda yazmıştım kadının eşgali vardı kamera kayıtlarında, neyse 45 dakikanın sonunda kadın geldi. Baktım ayni sarısın kadın,Dedim aracınızın sağ tarafında hasar var, önceki gün bana çarpıp kactınız , tam şurda oldu olay. Ben savcılığa gittim kamera kaydımda var zaten, eşgalinizde belli, kadın 'benmi hatırlamiyorum dedi önce sonra eşimdir dedi. Bende bayandı çarpan sizsiniz biliyorum dedim kadında tık yok, ben değilim diyor ben ilk çıktım araçla bugün zaten ayağım sakat dedi ama yalan kamera kayıtlarında var önceki gün arabaya binerken. Neyse plakanın fotografını cektim direk emniyete anlattım diyaloğu.
Komiser dediki ver plakayı arayalım, siz beklemeyin. Yarın gelin.
Bugün sabah gittim polis aramis kadının eşi çıkmış araç oglumun araci demiş ama polis diyorki oglu 15 yaşında olamaz vs.
Neyse benim yanımda aradı, adam ben Askerim vs demiş, ben aldım telefonu dedim dün eşinize söyledim anlattım peşini bırakmayacağım diye, adam şok, kadın dememiş bile eşine ben çarptım , kadin yanima geldi böyle böyle dedi diye. Sonra adam benim arabamda bir b..k yok dedi bana ben adama bir bağırdım , benim arabamda 1.500tl hasar var, küfürlü konusmayın insan olun. Ben esinizede söylediğim gibi savcılığa dilekcemi verdim, savcılığın emniyete talimati var, kamera kaydi var daha ne konuşuyorsunuz diye.
Sizin ilk kazaniz galiba birşey yok demişsiniz diyor, dedim fazla konusma gel kayitlara bak ben inmişim arabadan, aracımın hasarına bakıyorum senin eşin kaçmak icin direksiyonu kırıyor ve kaçıyor.
Adam tutanak tutalım vs demeye başladı, dedim gelsin eşiniz hastanede bulusalim.
Cıktim emniyetten hastaneye geldim polis memuru aradi , gidip savcılık evrakını dilekçemi incelemiş adam tirsmıs. Eşi yok dedi polis , eşimi aradım geldi bekliyoruz.
Adam geldi kadın korkudan gelememiş, yüzü tutmadi tabi. Ben degilim ben degilim dedi. Adamın yüzüne bile bakmadım, eşimle konuştular, sonra benim aracıma baktilar hasarı gorünce o bas bas bağıran adam gitti süt dökmüş kedi geldi. Kusura bakmayın vs diyor. Dedim eşiniz yüzünden savcı polis girdi araya, yanlış anlamıstir diyor.
Dedim anlattım açık acık neyi yanlış anlamış ki. Biliyordu savcılığa gideceģimi. Adam mosmor oldu yemin ederim.
Sonra ya şu dilekcenizi çekin uğraşmayalım dedi (Tırstı) bu arada eşinin ehliyeti yok belliki, eşim sordu hık mık dedi. Dedim bir sigortanız devreye girsin, müsait olduğumda giderim. Cumadan önce gitmem. Bir hafta yaşasın o stresi terbiyesizler. Cumaya kadar acabalarla gecirsinler bir daha milletin malına zarar verirken iki kere düşünürler.