Arabadan anlayanlara sorum 🙋🏻‍♀️

manuelaescobar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2021
165
297
23
Merhaba. 90.000-110.000 bandında bir bütçem var. Şehir içi günlük hayatımı kolaylaştırsın, ara sıra da şehir dışı gezmelerime gitmek için araba alacağım. Sizce Ford Ka mı almalıyım, Tata mı? Tata’nın malzeme olarak kaliteli olmadığını biliyorum ama bu fiyatta ve nispeten temiz diğer arabalar tofaş, doğan, şahin. Ortalama bir şoförlüğüm var, bu arabaları kaldırabileceğimi bile pek sanmıyorum, ne yalan söyleyeyim istemem de (kullananlar alınmasın, herkesin malı kendine güzeldir, yalnızca ben tercih etmem demek istiyorum) böyleyken böyle.

Düşük km’li (75.000-130.000) değişensiz, hasar kayıtsız ve daha güncel model (2009-2015) bir Tata almak mı?

yoksa

Orta km’li Ford Ka mı? (98-2000 model)

Eşleriniz de yorum yapar belki, etrafımda soracak arabadan anlayan pek erkek yok.

Tata ne?

Arabadan anlamam da babamda bir tane 98 model polo var. Senede 2 3 kere kesin bi sıkıntı çıkarıyor. Paranıza yazık olmasın diye yazdım. Umarım içinize sinen bir aracınız olur.

Otomotiv sektöründe çalışıyorum. Araçtan anlarım. Almayın, ya da bütçenizi krediyle vs artırıp daha eli yüzü düzgün bir şey alın.

Yukarıdaki o iki arabadan da uzak durun.
Clio 2 , Palio, Corsa, Accent, 206, Toyota Starlet, Fiesta 98-01 bunlara bakın.
Aynısını yazacaktım yalnız clio2 o fiyata zor
Palio olabilir 2000 2002 model corsa 98 2000 fiesta 2000 model o fiyat aralığında bulabilecğeiniz
Tatayı ben beğeniyorum ama satması zor piyasası ağır
ihtiyaç olursa anında satamayabilirsiniz
peugout 206 bunların piyasası hep var
ister tata alın ister diğerleri 2.elde temiz bulmak nadir
biz yeni aldık çok şükür çok çok masrajı çıkmadı
ufak tefek illa olacak
motorda bi sıkıntı olmasın gerisi hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…