• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi arabada...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

daisy83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
385
1
96
42
İstanbul
Malum havalar ısınıyor. Yazın cam ya da klima açılmazsa arabanın içi 50 derece (abartmış olabilirim) oluyor. Herkes gibi bebeklerimiz de bunalıyor. Ama cam açınca da rüzgar çarpıyor, hele bir de terliyse bebişlerimiz için çok zararlı. E klima da zararlı. Yazın arabada bebeklerimizi hasta etmeden serinlemek için ne yapabiliriz?

valla canım ben şimdiden bile arabada tek kat giydiriyorum bazen çoraplarınıda çıkarıyorum inerken geri giydiriyoum başkada yapcak bişi yok cam çok az açılabilir ben öyle yapıyorum yada havalndırmayı az açıyoruz

ahh aynı soru benimde kafamı karıştırıyor...
geçen sucuk gibi olmuştu oğlum..
panik oldum ne yapsamda hasta etmeden terini soğutsam diye..

tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyoruz..

bence tek cam açılsa sorun ollmaz heralde.önemli olan ceyran yapmaması.tek açılırsa sadece içriyi soğutur.klimadansa böyle daha mantıklıdır heralde.gerçi hiç denemedim:)

tek cam açılsa da arka koltukta baya etki yapıyor. Klima direk vurmasa mesela önden yerden çalışsa? bilmemki...

geçen yaz klimayı açtım hiç korkmadan çünkü kızımın ana kucağı ters bağlıydı yani arka cama doğruydu yüzü o yüzden endişe duymadan açabilioyrdum klimayı
fakat bu sene normal oto koltuğunda oturacak neyapacağımı tam bilmiyorum ama büyük bir ihtimal yine klimayi çalıştırır ayarını yükseltirim ve arkaya tarafa yani kızıma gelmicek şekilde ayarlarım sadece hafif bir serinlik olur

şimdilik camı aralamak yetiyor ama dediğiniz gibi havalar gittikçe ısınıyor klimada zararlı ne yapıcaz bilmem ama klima kadar aşırı sıcakta zararlı iyi hatırlattınız kızlar doktora bir danışalım bakalım belki bir önerisi olur :)))

Biz binmeden önce eşim klimayı çalıştırıyor. Arabanın havası değişiyor.
Giderkende şöfor tarafı camı açıyoruz o camdan gelen rüzgar bebeği etkilemiyor.
Tabi bebek arkada ön koltuk tarafında koltuğundaysa.
Birde mutlaka camlara güneşlik takıyoruz.

Malum havalar ısınıyor. Yazın cam ya da klima açılmazsa arabanın içi 50 derece (abartmış olabilirim) oluyor. Herkes gibi bebeklerimiz de bunalıyor. Ama cam açınca da rüzgar çarpıyor, hele bir de terliyse bebişlerimiz için çok zararlı. E klima da zararlı. Yazın arabada bebeklerimizi hasta etmeden serinlemek için ne yapabiliriz?

52 günlük bebeğimle bu muammada boğuşuyoruz..sucuk gibi oluyor

Biz klimayı açıyoruz cam ayarına getiyoruz. Yukarıya verecek şekilde de ayarlıyorum. Geçen sene çok küçükken dahi bu şekilde yaptım.Yoksa mümkün değil durulmaz arabada.

önemli olan klimayla arabanın içini buz gibi yapmamak.ben hep kızımda klimayı ya cama yada ayaklara vuracak şekilde ve en hafif ayarında bıraktım.hiç dokunmadı.hatta
temmuz sıcağında anamur yolunda tam öğle vakti klimayı son ayarda açtık yoksa arabada durulacak gibi değildi.ama iki koltuğun arasına minik penye bi örtü örterek direk bebeğin yüzüne gelmesini önlemiştik şükür dokunmamaıştı..

Back