• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba şart mıdır ? Sizce zaruri bir ihtiyaç mı ?

14 senedir kendi aracım var
araabam benim elim kolum gbi
arabasız yapamam

ama arabanız yok ise bu duruma alışmış olursunuz
size göre şart olmayabilir.

ben senelerdir otobüse falan bınmedım mesela
ama siz alışkınsınızdır , size zor gelmez

şart demeyelim de kişiye göre kolaylık diyelim

Yaşadığınız şehre, semte bağlı biraz. Özellikle çocuk olduktan sonra. Acil bir durum olsa hemen erişebileceğiniz taksi durağı ya da yakında bir hastane varken çok da zaruri değil ama eğer merkeze uzak bir yerde yaşıyorsanız araba olması gerekiyor.

Bize şart.
Kayınvalidemlerin evi kendi aracımızla 11 dakika,toplu taşıma aracıyla 1,5 saat.
Eeee yaz geliyor,hemen her haftasonu Çeşme'ye otobüsle gidip dönmek de zor.

Göreceli aslında. Mesela annem küçük şehirde yaşıyor arabası Yok fakat hastane,avm,taksi/otobüs durağı evinin dibinde o yüzden araca ihtiyaç duymuyor fakat ben büyük şehirde okuyorum arabam var,çünkü bulunduğum yerde bir yere minimum 2 vesayet yapmam gerekiyor o yüzden ben kesinlikle ihtiyaç duyuyorum. Sende bu şekilde değerlendirebilirsin

Kesinlikle benim için olmazsa olmazımdır arabam .Acil durumlarda olsun,seyahat etmek için olsun en basiti ben mesela otobüsten ,minibusten , kalabalıktan ,beklemekten nefret ederim ve bi araca biniosam onu benm kullanmam gerek :)))))ve önemli sebebi araba asigiyim bi gün binmesem moralim bozulur ;)

Küçük şehir büyük şehir değil heryerde şart yeri geliyor kasaba markete arabayla gidiyorum yürüyerek 10 dakika olmasına rağmen

Araba almadan once zaruri diyordum. Aldigimizdan beri sart diyorum. Ben eskisehirliyim mesela merkezde sadece tranvay ve taksi var. Dolmus otobus yok. Evimden isime tranvayda gelmiyor. Mecbur ya taksi ya araba olacak. Sizin sartlariniz nasil bilemem ama gercekten buyuk kolaylik. Tabi sizi buyuk bir borcun altina sokmayacaksa. Cunku arac vergisidir harcidir sogortasidir kaskosudur derken buyuk masraf cikariyor.

Doğduğumdan beri arabamız var . Çokta umurumda değil olsa da olur olmasa da fark etmez . Yakın mesafe ise illaki yürürüm zaten .

Araba almadan once zaruri diyordum. Aldigimizdan beri sart diyorum. Ben eskisehirliyim mesela merkezde sadece tranvay ve taksi var. Dolmus otobus yok. Evimden isime tranvayda gelmiyor. Mecbur ya taksi ya araba olacak. Sizin sartlariniz nasil bilemem ama gercekten buyuk kolaylik. Tabi sizi buyuk bir borcun altina sokmayacaksa. Cunku arac vergisidir harcidir sogortasidir kaskosudur derken buyuk masraf cikariyor.
Bende eskisehirliyim :KK37:

Back
X