acil satılıktır...
on ısıtıcısı bana hediye geldi ama ben onu 3-4 kez kullandım çünkü bebeğim biberon emmediBiberon ısıtıcısının herhangi bir problemi var mı ve fiyatı ne kadar acaba?
canım bana farketmez fiyatı siz teklif ediyorsunuz.. sen içinden geçeni söyle, zaten fiyatları biliyorsundur avent ürünlerinin..Tabiki doğrudur avent ürünleri kullanıyorum zaten sen bir fiyat söyle bana da uyarsa alışveriş yaparız canım.
anladım canım.. istersen 30 yapalım uyar mı sana? bugün kargoya verebilirim çünkü siparişler var kargoya gidicem öğleden sonra.. haftasonu geliyor diye diyorum canım..Daha önce sitede 60'a 40'a satanlar vardı almamıştım ama geceleri kattle ile biberon ısıtmaktan sıkıldım o yüzden ya bu ısıtıcıdan alıcam ya da yeni bir termos ☺☺
tamam canım ayırıyorum, pazartresi gönderirsen,ben de kargoya veririmTamam canım uyar bana yalnız bugün yatıramam çünkü bebeğim var bebek arabası arabanın bagajında araba da eşimde. İstersen pazartesi yatırayım ben sen de pazartesi gönderirsin olur mu?
evet sağlam..fiyatı siz belirliyorusunuz.. farketmez..buhar makinesi ne kadar ve sağlam mı?
özelden hesap numaramı vereyim canım, hep öyle yapıyorum.. sen yatırınca kargoya veriyorum ogünNerden banka mı postane mi nasıl yatırıcam hesap numarasına mı nasıl istersen söyle pazartesi yatırırım canım
markası nedir?evet sağlam..fiyatı siz belirliyorusunuz.. farketmez..
sinbomarkası nedir?
fiyatı siz belirliyorsunuz.. sabah arkadaş 50 tlye alırım dedi.. ok dedim ama hala haber çıkmadı kendisindenbebek arabası ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?