Araba mı yüz germe mi?

Yüz germe mi araba mı?

• Yüz germe

OY: 22 31,4%
  • Araba

OY: 48 68,6%

• Ankete Katılan
    70

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.160
38
Merhabalar hanimlar.ben guzel olunca mutlu olan biriyim.yuzum ciddi deforme oldu stresten ve yanlis bir dolgu uygulamasi sonucu eritme yaptirdim o mahvetti neyse konu bu degil.reaim koy gorelim belki guzelsindir de degil.guzel deseniz de ben rahatsizim ve yaptircam o net.dolgu molgu ugrasamam artk.yaptieayim kurtulayim.kafasindayim.cunku normalde zatwn guzel bi iskeletim var.
Digee taraftan arabam vardi sattim.tasinacagim yerde arac sart.araba alirsam bi daha ameliyati 4 yil.sonra ancak olabilirim o da su sartlarda.araba malesef masraf ama ihtiyac.yuz germe de ihtiyac benim icin.herkes takmayabilir ama ben takiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resim atma imkanınız varsa resim atın
Yaptırıp tekrar kötü işlem olursa ne yapacaksınız.

Ben olsam yüzümü yaptirirdim insanin kendisi ile barisik olmasi önemli Bir ayrinti. Ama kendini oldugun gibi sev sacmaligina Ben inanmiyorum , zügürt tesellisi tamamen

Merhabalar hanimlar.ben guzel olunca mutlu olan biriyim.yuzum ciddi deforme oldu stresten ve yanlis bir dolgubuygulamasi sonucu eritme yaptirdim o mahvetti neyse konu bu degil.reaim koy gorelim belki guzelsindir de degil.guzel deseniz de ben rahatsizim ve yaptircam o net.dolgu molgu ugrasamam artk.yaptieayim kurtulayim.kafasindayim.cunku normalde zatwn guzel bi iskeletim var.
Digee taraftan arabam vardi sattim.tasinacagim yerde arac sart.araba alirsam bi daha ameliyati 4 yil.sonra ancak olabilirim o da su sartlarda.araba malesef masraf ama ihtiyac.yuz germe de ihtiyac benim icin.herkes takmayabilir ama ben takiyorum.
bunlar ne alakasız seçenekler :KK70:

araba tabiki de

X