Araba kullanmaaa yardım edin :))

hazal00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
369
1
26
Ankara
Selam kızlar 21 yaşındayım yenı araba aldık . Ve abım bana ogretecek . cok heyecanlı bır bayanım tıtrerım resmen . panık ataklıyım :D:D:D:D:D araba ogrenmek zormu?? 1 kez 18 yasımda fln surmustum yokusu gecememıstım . araba kullanmayı cok ıstıyordum fırsat ayagıma geldii.. arabamız oldu . söz verdıler ogretecek acaba ogrenırmıyım dıe gozume uyku gırmıo :D:D:D:nazar:

oğrenırsın tabıkı canım , yeter kı ıste ...

oğrenırsın tabıkı canım , yeter kı ıste ...

Ben tutkunlugumdu araba ogrenmek kuzenım surer bayan hep bı hava fln uzulurdum 1-2 gundur araba aldık . abım bana ogretecek ıste onlar dıyor ogrenemezsın beceremezsın :D:D:D motorbısıklet surdum ılk kez kaza yapacaktım ondna hep :D

Ben tutkunlugumdu araba ogrenmek kuzenım surer bayan hep bı hava fln uzulurdum 1-2 gundur araba aldık . abım bana ogretecek ıste onlar dıyor ogrenemezsın beceremezsın :D:D:D motorbısıklet surdum ılk kez kaza yapacaktım ondna hep :D
ogrenırsın canım ... bzımde arabamız var babam hep kızıyo bn araba kullanırken telaslandırıyor benı ılk baslartda cok hevesımı kırdı ama sonradan bn ona kızıp bagırmaya basladım karısma bana dıye cok guzelde suruyorum arabayı :52:

ogrenırsın canım ... bzımde arabamız var babam hep kızıyo bn araba kullanırken telaslandırıyor benı ılk baslartda cok hevesımı kırdı ama sonradan bn ona kızıp bagırmaya basladım karısma bana dıye cok guzelde suruyorum arabayı :52:

ahh canım ne guzel .. İnş ogrenırım . ah o fitesler falan karıstırıyorum hepsını .. bızımde buyuk bır bahcemız var kaldıgımzı yer sakın yer ıns ogrenırım:((((((

Merhaba
Öğrenirsiniz merak etmeyin öğrenmek kolay oluyor ama biraz geliştirmek gerekiyor.Oda zamanla oluyor.:31:.Ben 4 yıl oldu ehliyet alalı ama ilk yıldan sonra yalnız çok çıkmıyordum:18:Ama 2-3 aydır yalnız çıkıyorum hemde günde 3-4 kez:30:İlk güne göre zamanla düzeliyor hergün başka birşeyi daha iyi yapıyorum yaza kadar usta olurum diye düşünüyorum:9:Siz isteğinizi kaybetmeyin yeter:34:

Merhaba
Öğrenirsiniz merak etmeyin öğrenmek kolay oluyor ama biraz geliştirmek gerekiyor.Oda zamanla oluyor.:31:.Ben 4 yıl oldu ehliyet alalı ama ilk yıldan sonra yalnız çok çıkmıyordum:18:Ama 2-3 aydır yalnız çıkıyorum hemde günde 3-4 kez:30:İlk güne göre zamanla düzeliyor hergün başka birşeyi daha iyi yapıyorum yaza kadar usta olurum diye düşünüyorum:9:Siz isteğinizi kaybetmeyin yeter:34:

Ben yenı baslayacam o kadar heyecanlıyım ki. yanı gozume uyku gırmıyor HAHAHAAH o derece :D havalar ısınsın bi baslayacam :))

Ne demek titremek yapma güzelim, zaten bayanların adı çıkmış fırsat verme şu erkeklere.... Ben daha 16 yaşındayken hiç kimsenin aha şura fren bile demediği bir dönemde yaşarken akrabamızın otobüsünü sürerek başladım ... 3 yıl ehliyetsiz çıktım trafiğe itiraf ediyorum... Beni sıkıştırıp refüje çakmak isteyen bir çok kendini bilmez şöför beylere bizzat ezber bozdurup ben çaktım onları refüje...bir bayan olarak hiç bir zaman direksyonda titremedim direksiyona yapışmadım... Dik dur ezdirme kendini trafikte, korkaklardan asla şöför olmaz, etrafında araba süren yaşlı teyzeler yok mu onlara bak bakta utan desem ağır olacak:20: canım 20 yıldır trafikteyim çok şükür bir çiziğim olmadı, tek bir sorunum var aniden beliren jeepleri fark edemiyorum, bir de audilere çok gıcığım :9::52:

valla canım benden sana tavsiye hazır araba da almışsınız ne güzel bunu degerlendir kendi arabanızla öğrenmeye bak. çünkü sürücü kursları 5 para etmez. gerçi ehliyet alabilmek için araba sürmeyi biliyor olsan da o lanet sürücü kurslarına o parayı vermek zorundasın gitsen de gitmesen de. benim kendi kendime öğrenme şansım yoktu arabamız olmadığı için mecbur sürücü kursuna yazıldım ve bu sene ilk benim girdiğim grupta uygulanan yeni direksiyon sınavı inanılmaz zorlaştı. 4 hak var ve ben çok güzel kullanmama rağmen saçma sapan sebeplerle bırakıldım 1 hakkım kaldı onda da geçemezsem dosya yanacak. o yüzden iyice öğrenmeden ehliyet almaya kalkma.

araba kullanmaya gelince panik yapmadığın sürece çok kolay ve çok keyifli benim bugüne kadar kullandığım arabalar hep düz vitesti otomatik vites olsa çok daha kolay olur eminim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back