- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
Amaaaan en acik dusunceli erkek bile boyle takmayin kafaniza. Madem bu kadar seyler basarmissiniz ozguveniniz tam demektir. Hic dinlemeyin ve ne istiyorsaniz onu yapin
erkeklerin geneli bizlerin iyi arac kullanabilecegimize inanmaz, sahsi algilayip uzulmemerhaba, bu benim ilk konum fakat uzun süredir takipteydim kısa süreli yaşadığım yeri değiştirmem nedeniyle psikoloğumdan ayrıldım ve fark ettimki kk da bir toplu terapi alanı. bugün yaşadığım ve beni çok sinirlendiren bir şey anlatmak istiyorum. ben 30 yaşımdayım fakat 18 imden beri çalıştım sonra üniversite, yüksek lisans süresince de çalıştım. sonra kendi işimi kurdum. sonra o işi oturtunca doktora yapmak için yurt dışına çıktım. aile düzenim hep çok değişkendi. kendi evim vardı hayatın sorumluluğunu erken aldım. aileme baktım bi süre. çocuğum var sağlıklı ve mutlu bir çocuk.. bunları anlatma sebebim bugüne kadar kendi ayakları üzerinde durmuş ve girişken ayrıcada en azından orta zekalı bir kadınım. fakat eşim azimle yıllardır ehliyet almama ve araba kullanmama izin vermiyor. beceremeyeceğimi bugün resmen suratıma söyledi. kadınlar bu konuda genetik olarak yeteneksizmiş! ben üstelik dünyanın en sakin, en paniksiz insanıyımdır, rahatımdır yani dünya yansa bi sakin olun derim. aslında konu tam olarak bu da değil bana saygı duymadığını hissettiğim bikaç olay daha yaşadım. erkekler neden hep üstün olduklarına inanıyor? daha öncede bir kere "ben erkeğim sen kadınsın aynı şey mi? "demişti başka bir kouyla ilgili. . üstelikte cahil aptal bir adamda değil. erkeklerinizin size saygı duyduğunu düşünüyor musunuz? yada ben nerde hata yapmış olabilirim fazla mı pohpohladım? egosunu ben mi şişirdim? yada fazla mı hassasım bu konuda? resmen bazı sözleri bana hakaret gibi geliyor. bunu dile getirdiğimde ise "ya sen regl döneminde misin?" diyor. ki bu başlı başına bir hakaret sanki kadınlar hormonları yüzünden deliriyormuş gibi. ben hep konuşarak çözme yanlısıyımdır hayatta hep böyle oldum ama bu çözülmüyor. zaten hep iri ve orta çaplı kıskançlık krizlerimiz oluyor hadi bunları saymıyorum ama bir çözüm olmalı. belki siz objektif bakacağınız için yardımcı olursunuz. yapıcı eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler.
ayyy süpersinnYaptığın hatayı sana tek satırla gösteriyorum... Demişsin ki;
"en azından orta zekalı bir kadınım."
Hayır efendim kusura bakma... Lisans yaparsın, yüksek lisans yaparsın tamam ama Doktora yapabilmek için ortanın çok üzerinde bir zekaya sahip olmak gerek. Sen Doktora yaptın mı? Yaptın, hala kendini nasıl orta zekalı olarak tanımlıyorsun anlayamadım.
Sen kendi zekanın ve değerlerinin farkında olmadan, yetmez gibi alçak gönüllü davrandıkça adam seni beceriksiz yerine koyuyor işte. Bunca zaman ehliyet için beklediğin kabahat. Azıcık dişini göster, öyle sessiz sakin durma bir daha... Aynı biçimde davranmaya devam ettikçe adam kendi yetersizliklerini senin üzerinde tatmin edecek. Lütfen silkelen ve derhal ehliyet kursuna yazıl. Kesinlikle ona danışma, sadece git başla ve akşam nerde olduğunu sorduğunda ehliyet kursundaydım de...
Sen daha gencecik yaşında ne sorumluluklar almış, ayaklarının üzerinde durabilmişsin araba mı kullanamayacakmışsın hahayt!
Haydi bakalım görelim seni...
herkesin uzmanlık alanı farklı tabi ben bir başka uzmanlık alanındaki bir tezi okurken kirilcemi bu acaba latince harf yok diye düşünmüştüm o kadar tek kelime anlamamıştım bence çok normal :) ama bunla övünmek biraz zavallıca evet erkeklerin böyle küçük tatminlere ihtiyacı var.Ben 5 yıldır calısıyorum yasıma göre iyi bi konumdayımda , erkek arkadasımda cok cağdaş biri bugğne kadar bi geri kafalılığnı görmemiştim. Ta ki düne kadar. İşiyle ilgili bişey anlattı anlayamadım ki bide aynı dili konusmuyoruz, anlayamamam normal. Bidaha anlataana dedim boswer erkek işi bu dedi nasıl sok oldum anlatamam bunların hepsi aynı hepsi.
Gelecek... Lütfen burada paylaşmaya devam et...ayyy süpersinnteşekkür ederim yorumun için.. bunları çözebilmek adına bir adım attım bakalım umarım geriside iyi gelir.