Araba kullanabilmek..

Kasmamaya çalış.
40 senelik şöförler bile olmadık kazalar yapabiliyor.
Süre süre öğrenip alışacaksın.

Zaman ile alışırsın ama ilk zamanlar temkinli kullanmakta fayda var. Hayırlı olsun ehliyetiniz

Hala trafiğe çıkabilmiş değilim nişanlım sürekli sağına soluna bakmıyorsun, kaldırıma yakın gidiyorsun bilmem ne diyerek cesaretimi kırdı korkuyorum. Halbuki o kadar eğitim aldım hoca bana asla böyle bir uyarıda bulunmadı direksiyona bir kez bile müdahale ettiğini hatırlamıyorum. En büyük pişmanlığım nişanlımla bu yola başlamak oldu. Sürekli kendinin ne kadar haklı olduğundan benim dikkatsizliğimden konuşuyor bu durum ayrılmamıza bile sebep olabilir o noktadayım. Sorun araba kullanmak/ kullanmamaktan çıktı çünkü özgüvenimi zedeliyor küçümsüyor gibi hissediyorum

Benim eşim kullandığım arabaya binince sanki cehennem azabı çekiyor gibi tribe giriyor. Yaptığım yanlış hiç bişi yok. Bence nişanlınızı bu işin dışında tutun. Araç sizin sonuçta. Görümceme eşi aynı bu şekilde davrandığı için kadın 40 yaşında hala kullanamıyor. Baba, abi, nişanlı bu işlerden uzak olmalı. Gerekirse aracınıza binmesin. Bunun için ara bozmaya değmez,kendinize güvenin, kendiniz halledin yeter.

İnanın kendi başıma bir haftadır cesaret ettim dahi sedef kullanmazsan hiç olmayacak dedim heryere gidiyorum artık. Geçen nişanlımla yemeğe çıktık giriş ücretini ödemek için yanaştım yanımda vır vır ediyor çok uzak kaldon bilmem ne diye adamda dedi yok abi abla çok iyi yanaştı neler neler var bir görsen dedi mors oldu orda

bunu duyduğuma çok sevindim. Tebrik ederimm. Kendinize güvenmeye devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…