• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi araba koltuğu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

geve

EGEM
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
92
4
96
47
Diğer
kızlar mrb doğru yeremi konu açtım bilemiyorum ama derdim büyük:)oğlum 9 aylık araba ve araba koltuğundan nefret ediyo heryere ağlaya ağlaya gidiyoruz sabırlı olmaya çalışıyorum ağlamasına izin veriyorum fakat katılıyo ve o kazanıyo almadığım oyuncak kalmadı ne yapmalıyım haydi tecrübeli anneler banada yardım edin...

canım tam benim oğluşumu anlatmışsın.oda arbasından nefret ediyordu ama bira<z alıştı ş,imdi.ama çok durursa başlıyo yine.bide hareket etcek ve beni görmicek.durduğumuz zaman hemen başlıyor mızırdanmaya.araba koltuğunuda hiç sevmiyor.dediğin gibi gisdicemiz yere ağlaya ağlaya gidiyoruz.artık bende sinir kırizleri geçiriyorum.o psikolojiylede gittiğim yerden hiç zevk almıyorum.nasıl alışcaklar bende bilnmiyorum.

Back