• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları araba koltugu kullanan varmı

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
arkadaslar aranızda araba koltugu kullanan vardır mutlaka hangı markadan memnun kaldınız bende almayı dusunuyorum ama koltukta tek basına otururmu ondan da suphelıyım

Valla canım bizde var ama arabada durmuyor salonun bir tarafında duruyor öyle Chicco marka ama önemle belirtmek isterimki ben 360.00 TL ye almıştım Chicco nu deposu kuruluyor orada 160.00 TL satılıyor.Benim bebeğim şimdilik kullanmıyor belki bir kaç ay sonra aslında çokta önemli ama öyle ağlıyorki kanter içinde kalıyorum.

biz doğduğundan beri uzun yola çıkarken bağlıyoruz, alıştığı için duruyor
kraft ama ana kucağı tarzında, ufak biraz
1,5 yaşından sonra sığmaz heralde, büyütmemiz lazım

ben geçen aya kadar araba ile takım aldığımız ana kucağında ters olarak kullanıyorduk (chicco ct 02)
arabası tam bir fiyaskoydu ama koltuğu çok güzeldi

1 aydır chicco key1 ısofix kullanıyor çok rahat ve güvenli. çoçuk normal pozisyona dönünce çok mutlu oldu bize bakıp bakıp gülüyor:)

40 çıktıktan sonra ben hep oğlumu alıp alışveriş merkezlerinde gezdim yanımda kimse olmadığı için ya çıkmayacaktım yada arkaya onu bağlayacaktım. cesur davrandım koydum çıktım. aynasıda vardı zaten yolda bakıyordum devamlı.babasıyla birlikteyken de hiç arkada yanında oturmadım. bodruma bile gittik o şekilde 4 aylıkken. o yüzden yanlız yolculuğa alışkın. iyiki alıştırmışım diyorum şimdi.

valla ben koyuyorum araba koltuğuna, kemerinide bağlıyorum arkada tek başınada duruyor. uzun yolculukta yaptık. uyuyor koltuğunda. bence çok rahat oluyor. hemde emniyetli.

araba bebek koltukları çok güvenli kızımda çok rahat kullandım markası chiccoydu bende arabasından memnun değildim ama koltuk çok rahhattı.buseferde quınny nin takımını alıcam .bebeği en baştan alıştırmak lazım.kısa yolda bile ona oturtuyordum zaten içinde uyuyorlar.Allah korusun bir kaza anında kucakta tutabilmenin imkanı yokmuş insanın elinden fırlıyormuş bazı avrupa ülkelerinde arabada koltuk yoksa hastane çıkışına izin verilmiyormuş.zaten nasıl alışırsa öyle gidiyor.birde arabada bebek koltuğunu söküp bebeği hiç rahatsız etmeden koltuğa uyumlu bebek arabasına montajlıyorsun .izofix arbanızda varsa kullanımı daha kolay.

kızlar bahsettiğiniz chıcconun arabasından bende almak istiyodum neden arabasını beğenmediniz

Arkadaşlar Comfy Rider Seyahat Sistemi adı altında bir set var..
İnternetteki en meşhur alışveriş sitesinde de mevcut..
Bebek arabası + Oto Koltuğu (Ana Kucağı) şeklinde..
Fiyatı da komple 240-YTL...
Aranızda bu seti veya setin herhangi bir ürününü kullanan, fikir sahibi olan varsa paylaşabilir mi lütfen...

Bende kısmetse Mayıs annesi olacağım. Geçen gün bebek arabası ve araba koltuklarına baktık. Mothercare'de Trenton Deluxe diye bi model vardı. Hem bebek arabası, hem ana kucağı (otomobile bağlanıyor, 13 kg'a kadar araba koltuğu olarak kullanılıyor) , hemde bebeği taşımak için bebe port var. Ayrıca rüzgarlık aparatları falan var. Çok da sağlam bi model. 870.-TL idi. Bilginiz olsun...

Bende chicco key1 kullanıyorum.Memnunuz şimdilik.E-bebekte kampanyadaydı en son gittiğimde.Haberin olsun.

Bende kısmetse Mayıs annesi olacağım. Geçen gün bebek arabası ve araba koltuklarına baktık. Mothercare'de Trenton Deluxe diye bi model vardı. Hem bebek arabası, hem ana kucağı (otomobile bağlanıyor, 13 kg'a kadar araba koltuğu olarak kullanılıyor) , hemde bebeği taşımak için bebe port var. Ayrıca rüzgarlık aparatları falan var. Çok da sağlam bi model. 870.-TL idi. Bilginiz olsun...

bence aşırı pahalı
en fazla 1 yaşına kadar kullanacağın bir şeye neredeyse 1000TL verme derim ben
aynı özelliklere ve kaliteye sahip birçok alternatif varken hemde

bence aşırı pahalı
en fazla 1 yaşına kadar kullanacağın bir şeye neredeyse 1000TL verme derim ben
aynı özelliklere ve kaliteye sahip birçok alternatif varken hemde

Merhaba. Önerebileceğin bir marka var mı acaba?

benim bebegim 2.5 aylik. Ben hala tek basima arabaya koyup biyerlere gitmeye cesaret edemedim.
Ayaklariyla kendini itip kaydiriyor kemerini baglarsam sorun olmaz heralde. Gormeden icim rahat etmiyor. Ayna olayi nedir nereye takiliyor?

Canım bende bu hafta sonu aldım kraft omega çok güzel kullanışlı hem bebek hem sen rahat ediyrsun chicco nunkiler bana pek güvenli gelmedi oğlum ufak olduğu için yan korumalıklarına güvenmedim kumaşı ince

Arkadaslar ben bgun kraft energy aldım ana kucagiyla birlikte , oturma sasesininncikarilip cikiyo iskeletine ana kucağı takılıyor çok uyguna aldık biz açıkcası piyasada 400 tl imiş

Back