Araba kiralama fiyati ?

oooDIDEMooo

بسم الله
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
252
0
96
İstanbul
kızlar inşaallah bu sene temmuzda düğünümüz var. Florya tesislerinde mekanın anlaşmalı organizasyon şirketide araba kiralıyor ve süslüyor ama fiyatlar konusunda hiç bi bilgim yok. Bu sene evlenen arkadaşlar lüx bi gelin arabası süslemesiyle ne kadar tutar acaba? BEN NOSTALJİDE ÇOK SEVİYORUM ESKİ MODEL ARABA KİRALAYAN VARMI?

Son düzenleme:
dugunarabasi com var canim, butun piyasa onlarin elinde, butun dizilere de onlar araba veriyo, biz beyaz cadillac kiraladik gecen yil, 650 ye anlasmistik

carolinde o arabayla evlendi :))

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin-arabasi/437118-gelin-arabam-olacak-insallah.html burda bahsettiğim araba için mesela sahibiyle konustuğumda süslemesi için 100TL talep etmişti. bana çektiği fiyatta 450TL olmuştu.. o fiatın için süslemesi dahil. Malesef aracı kendimiz alıp istedigimiz yerde süsletemiyoruz. Anlaşmalı yeri varmış birtek orda süsletebilirmişiz... Birkaç çiçekçiye de sordum fiyatlar 70-100TL arası değişiyor araç süsleme için.. çok uçuk bir süsleme istiyorsan tabi fiatlarda uçuk oluyor.. ama klasik araba kiralıycaksan aşırı bir süse gerek yok bence, süslerin arabanın güzelliğini kamufle etmesine izin verme.. :82:

çok teşekkür ederim cnm ama bizim şöyle bi sorunumuz var düğünden çıkıp karşıya sabihe gökçen havaalanına gitmemiz lazım gece o yüzden biz mecburen orda 7/24 açık olan biyerden kiralayama karar verdik bide onunla uğraşmayalım uçak saatine kadar gezeriz gidincede direk teslim ederiz diye:) bu arada araba çok şirin ve güzel mutluluklar diliyorum cnm

teşekkür ediyorum cicim umarım nasip olur o araba bana :)
sende umarım o şekilde gece vakitte sizin sabihaya götürcek bir araba bulursun :) ama duyduğum kadarıyla klasik araç kiralayan büyük firmalar zaten şoförüyle kiralıyorlar arabayı. aracı şoföre kullandırırsanız geceleyin de sizi havalimanına bırakır yine aynı arabayla kafanız rahat olur.. size şoförlü lazım

rica ederim cnm
hem cnm düğündan sonra havaalanına giderken eşim kullanacak arabayı:) hem bulduk cnm sabiha gökçende kendi yerleri var 7/24 açıklar gittiğimiz zaman teslim ederiz arabalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…