araba karışıklığı

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
yıllar önceydi eşimle o zmnlar yeni yeni tanışıyor ve alışmaya çalışıyorduk birbirimize.bir gun iş çıkışı buluşacaktık beni almaya gelecekti iş yerimin oraya.akşam oldu ben çıktım bana beklediği yeri tarif etti gittim işte ordaydı arabann kapısını açtım oturdum ön koltuğa kafası öbür tarafa dönüktü bende tuttum öptüm ben geldim diye birde ne göreyim yanımda duran adam kocam değil sen kimsn dedi bana asıl sen kmsin dedim şoktayım.arkadan bir korna çalıyor aynı araba aynı model aynı renk birde bakarım ki kocam arkadaki arabada.o an beynmden kaynar su döküldü yanımdaki adamdan özür dileyip indim ama bendeki ne utanç yerin dibine girdim .adamda şokta bende şokta.be gerizekalı dedim kendi kendime plakayı ezberlesene.sanki tek kişiye özel üretiliyor arabalar.sonra kocamın arabasına bindm gülüyor kahkahalar atıor zaten yerin dibine girmişim.o gun bugundur aklına geldikçe dalga geçer benmle ben böle bi salaklığı nasıl yaptım bilmiorm yazarken bile gülüyorum halennnn

çokkk komikk :)))
bende ilk zamanlar çok karıştırırdım başka arabalara el sallardım korna çalarlardı onlarda yanına kadar gidip dönmüşlüğümde olmuştur .
ama hiç binip adamı öpmedim :) komikmiş gerçekten
eee adamı nasıl öptün görmedinmi
orası daha bir komik

kafası cama dönuktu bende tuttum bindim arabaya binmemle öpmem bir oldu tuttum kafasını çevirdim öptüm şap dieee çok utannç vericidi yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…