Anket araba için hangi renk daha güzel?

hangi renk

• beyaz

OY: 11 19,3%
  • köpekbalığı grisi

OY: 16 28,1%
  • siyah

OY: 17 29,8%
  • buhar grisi

OY: 7 12,3%
  • gümüş

OY: 6 10,5%

• Ankete Katılan
    57

Phoenix_em

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
5.878
13
358
İstanbul
2 haftadı karar veremedim araba alaçağım hangisi daha hoş?bana yardım edin... a.s.

beyaz
pvc1ptbsyqn9m6m.png

buhar grisi
pvc1ptbsyqvgm0m.jpg

gümüş
pvc1ptbsyqzrm0m.png

siyah
pvc1ptbsyq9vm0m.png

köpek balığı grisi
pvc1ptbsyq9pm0m.png

Son düzenleme:
ayy hepsi güzelmiş ama dur bakayım hangisini oylasam.bu arada hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız kullanmak nasip olur inşaallah.

köpek balığı grsi arabanın şıklığına çok yakışmış bnce süper...

Selkie hayırlı olsun arkadaşım , kazasız belasız kullan.Bunlar kaç motor?Eşimin nişanlıyken Pegueot 307 si vardı 1.4 motordu eşimi çıldırtıyordu.Kasayı kaldırmıyordu motor.Renk olarak bende köpek balığı grisi derim.Çok hoş duruyor.Gerçi bakımı zor oluyor ama siyahın koyu grinin ağırlığı hiç bir renkte yok...

Selkie hayırlı olsun arkadaşım , kazasız belasız kullan.Bunlar kaç motor?Eşimin nişanlıyken Pegueot 307 si vardı 1.4 motordu eşimi çıldırtıyordu.Kasayı kaldırmıyordu motor.Renk olarak bende köpek balığı grisi derim.Çok hoş duruyor.Gerçi bakımı zor oluyor ama siyahın koyu grinin ağırlığı hiç bir renkte yok...

1.6 dizel auto6r motor canım bendede şimdi 307 var...ben pek sıkıntı çekmedim o konuda,araba yetmiyor bizede o nedenle değiştiyorum bende.bagajı falan çok küçük 307 nin..

köpekbalığı grisi rengini ilk defa duydum.iyiki resim koymuşsunuz yoksa bu renk nasıl bir şey diye soracaktım.kaydirigubbakcemile3bu arada güzel bi renkmiş

Back