araba emanet verilirmi???

söz konusu aile ise verilmesi taraftarıyım, ben bazen arkadaşıma bile ödünç veriyorum çünkü biliyorum ki mecbur kalmasa istemez.
bekarken evde hangi araba boştaysa onu kullanırdım ve çok alışmıştım. yaşadığım şehirde toplu taşıma pek mantıklı bir seçenek değil. evlenince araba alacak birikimimiz kalmamıştı. araba alana kadar yani bir yılı aşkın bir süre annemin arabasını kullandık ve babam teklif etmişti bunu. gerçekten çok rahat ettik. şimdi arabayı arada sırada kardeşim istese hemen çıkarır veririm anahtarı...
Allah korusun tabi ama kaza her arabayla her şekilde yapılır. Arabaya en çok zarar verecek kazaları bizzat kendim yaptım vakti zamanında...
Belli ki görümceniz ve eşi ölçüp biçip tartıp istemişler benzinini de düşünmüşlerdir muhakkak...
Kararınızı vermişsiniz tabi ama her ne kadar kâr-zarar hesabı yüzünden onları düşünüyormuş gibi bir karar almış olsanız da arabayı isteyen açısından durum pek öyle görünmeyebilir.
Ne bileyim ben olsam kırılırdım...

Benim evlenmeden önce almış olduğum bir arabam var ...Eşiminde eski bi arabası vardı sattı ikimiz ortak bir araba kullanıyoruz.Bu hafta sonu görümcem ailesi ile il dışına (3-4 saatlık mesafe)düğüne gideceklerdi bizden araba istediler düğün arkadaşının oğlunun ...Eşimde bana sordu oturduk konuştuk bizimki benzinli çok yakar,bakımı yapılmamış ,kaskomuzda yok araba kiralayıp gitmelerinin daha uygun olduğunu düşünüp söyledik şimdi sorun kırdıkmı onları acaba siz olsanız verirmiydiniz .Eşimin ailesi ile aramız iyi sürekli de görüşürüz.

biz kardeşlerime veriyoruz çünkü gerçekten ihtiyaçtan istiyorlar.abimin arabası yok.babamın yanına ailecek gidebilmek için veriyoruz.başka türlü gidip gelmeleri mümkün değil.

biz kardeşlerime veriyoruz çünkü gerçekten ihtiyaçtan istiyorlar.abimin arabası yok.babamın yanına ailecek gidebilmek için veriyoruz.başka türlü gidip gelmeleri mümkün değil.
canım öyle durumlarda bizde alırız bırakırız .Ben evlerinden alır evlerine bırakırıp hep ama kazada yapacaksak kendimiz kullanıyoruzya sorun olmuyor tabi

Biz de yeni araba aldik. En buyuk korkularimdan biri herkesin araba istemesi ve esimin hayir diyememesi.
Henuz bir kisi istedi.

Ben de esime s÷n gotur getir ama araba verilmez diyorum surekli.

Allah korusun bi kaza yapsalar bu vebali kaldiramam. Karsi taraf da sucluluk psikolojisinden kurtulamaz gibi geliyor.

Acil durumlarda gece gunduz kim ne zaman yardim isterse gotur getir derim hep. Amaaaaaa 4 saat uzaga hem de dugune keyfi bir gidise yok olmaz.

En guzelini soylemissiniz. Bu arada kaskosuz siz de kullanmayin derim.
Hic kafaniza takmayin.

şöyle söyleyelim kaskosu yok kaza yaparsalar ceplerinden ödeyecekler miydi. ayrıca Allah korusun ama ölümlü kaza da araç kimin üzerine kayıtlı ise kaza nın sorumlusu odur. bu riski göze alacak mısınız. bunlar problem değil diyorsanız hay hay :)
yok canım ödeyemezler...

Benim evlenmeden önce almış olduğum bir arabam var ...Eşiminde eski bi arabası vardı sattı ikimiz ortak bir araba kullanıyoruz.Bu hafta sonu görümcem ailesi ile il dışına (3-4 saatlık mesafe)düğüne gideceklerdi bizden araba istediler düğün arkadaşının oğlunun ...Eşimde bana sordu oturduk konuştuk bizimki benzinli çok yakar,bakımı yapılmamış ,kaskomuzda yok araba kiralayıp gitmelerinin daha uygun olduğunu düşünüp söyledik şimdi sorun kırdıkmı onları acaba siz olsanız verirmiydiniz .Eşimin ailesi ile aramız iyi sürekli de görüşürüz.

zaten vermemişsiniz ayıp olsa ne olacak olmasa ne olacak

Biz de yeni araba aldik. En buyuk korkularimdan biri herkesin araba istemesi ve esimin hayir diyememesi.
Henuz bir kisi istedi.

Ben de esime s÷n gotur getir ama araba verilmez diyorum surekli.

Allah korusun bi kaza yapsalar bu vebali kaldiramam. Karsi taraf da sucluluk psikolojisinden kurtulamaz gibi geliyor.

Acil durumlarda gece gunduz kim ne zaman yardim isterse gotur getir derim hep. Amaaaaaa 4 saat uzaga hem de dugune keyfi bir gidise yok olmaz.

En guzelini soylemissiniz. Bu arada kaskosuz siz de kullanmayin derim.
Hic kafaniza takmayin.
onuda dedim aslında eşime sen getir götür dedim işi var adamın canıçıkar çok yorulur kabul etmedi...Normalde şehir içinde öyle yaparız aslında ya ben ya o getirir götürür...

Hastalik falan.olur allah korusun verilir ama zevk icin verilmeyi dogru bulmuyorum.benim esimde alistirdi simdi zirt pirt gezmek icin bile isteniyor.aklim kalip kizmiyor degilim

size böylesi mantıklı gelmiş, oturup konuşmuşsunuz güzel bir dille de anlatmışsınız. siz vermezsiniz ama baskası verebilir, bence buradaki yorumların bu konuda pek bir önemi yok. sevgiler..
not : ben olsam verirdim :KK70:

ben asla kimseye arabamı vermem.vermedim de bugüne kadar.uzun yola eşim bile gidecek olsa eşime bile vermiyorum arabamı.kendi arabasıyla gitsin banane.bazen babanesini yazlığa götürecek oluyo.babanesi tutturuyo benim arabamla götürmesi için.daha lüks bir model.hava atacak ya komşulara.neyse.hassasım bu konuda.en son geçen hafta erkek kardeşim istedi.5 arkadaş tatile gidecekler.daha 18 yaşında genç oldukları için araba kiralama olayı bütçelerini aşacaktı.2 gün direndim vermicem diye.gitmelerine 1 gün kala baktım arabayı kiralayamamışlar kıyamadım.herşeyim o benim.feda olsun kardeşime dedim ve verdim arabayı.verdim ama boyumun ölçüsünü aldım.araba tertemiz geri geldi gelmesine ama bugün postacı geldi.radara girmişler.400 tl.sinirden kuduruyorum şuan.aralarında para toplayıp ödesinler.banane.bir daha asla vermem

Bozulmuşlardır evet araba kiralamayi onlarda bilir ama ücretler fazla sizi yakın görmüş istemişler ayıp olmuş biraz üstelik yakın mesafe yani

Sehir disina esin goturmesin zaten.
Ben sehir ici kisa mesafeler icin dedim.
Siz zaten dogru olani yapmissiniz. Kafaya takilacak bir durum yok.

Bende uc bekar kayin var. Araba icin can atiyorlar. Ehliyet yok hicbirinde. Ben de bundan korkuyorum. Esim daha simdiden gelirsen arabayi veririm sen surersin diyor. Icten ice kiziyorum. O gun gelsin o zaman höyyyyyyyttttttt ne oluyor burada dicem. Simdiden sinirimi bozamam.

Ben olsam asla veremem diyemem kardeşime.. Yada ben abimden rica etsem verirmisin diye oda sizin gibi kirala vs öneride bulunsa çok çok kırılırım..

Kardesim istese veririm ama baska kimseye arabami vermem ve kimseninkini kullanmam.
Ailemin yanina gittigimde annemin arabasini bile kullanmiyorum icim rahat etmiyor. Ki 15 yildir araba kullaniyorum.

ben asla kimseye arabamı vermem.vermedim de bugüne kadar.uzun yola eşim bile gidecek olsa eşime bile vermiyorum arabamı.kendi arabasıyla gitsin banane.bazen babanesini yazlığa götürecek oluyo.babanesi tutturuyo benim arabamla götürmesi için.daha lüks bir model.hava atacak ya komşulara.neyse.hassasım bu konuda.en son geçen hafta erkek kardeşim istedi.5 arkadaş tatile gidecekler.daha 18 yaşında genç oldukları için araba kiralama olayı bütçelerini aşacaktı.2 gün direndim vermicem diye.gitmelerine 1 gün kala baktım arabayı kiralayamamışlar kıyamadım.herşeyim o benim.feda olsun kardeşime dedim ve verdim arabayı.verdim ama boyumun ölçüsünü aldım.araba tertemiz geri geldi gelmesine ama bugün postacı geldi.radara girmişler.400 tl.sinirden kuduruyorum şuan.aralarında para toplayıp ödesinler.banane.bir daha asla vermem

sizi eleştirmek gibi bir niyetim yok ama yazmadan da duramadım :) mesajım rahatsız ederse kusura bakmayın.
eşiniz kırılmıştır bence ya... ona vermiyorsunuz 18 yaşında başında kavak yelleri delikanlılara arabayı veriyorsunuz. Çok şükür radarla kalmış olay, kaza yapması en muhtemel en riskli grup bu. Bazen iyilik diye düşündüğümüz şey felaket olur.

Boşver vermediğin daha iyi olmuş. Ben anladım seni konu sahibi. Uzak mesafe ve kullanan kişi sen ya da eşin değil diye istemiyorsun. En iyisini yapmışsın. Cenaze olur, hastalık olur o zaman düşünmeden verir insan ama ne bu, düğün. Çok mu lazım? Çok mu önemli ihtiyaç? Gitsinler kendi imkanlarıyla.

X