araba emanet verilirmi???

kelebek_38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
605
363
Benim evlenmeden önce almış olduğum bir arabam var ...Eşiminde eski bi arabası vardı sattı ikimiz ortak bir araba kullanıyoruz.Bu hafta sonu görümcem ailesi ile il dışına (3-4 saatlık mesafe)düğüne gideceklerdi bizden araba istediler düğün arkadaşının oğlunun ...Eşimde bana sordu oturduk konuştuk bizimki benzinli çok yakar,bakımı yapılmamış ,kaskomuzda yok araba kiralayıp gitmelerinin daha uygun olduğunu düşünüp söyledik şimdi sorun kırdıkmı onları acaba siz olsanız verirmiydiniz .Eşimin ailesi ile aramız iyi sürekli de görüşürüz.

araniz da iyiymis, verilebilirdi.. kasko kismini bilemem ama benzini onlari ilgilendirirdi zaten.. bozulmuslardir tabiki..

Sürekli istemiyorlarsa araba kiralamalarını belirtmek ayıp olmuş biraz.
Benim eski konularım var,haline şükretmek istersen eşimin abisinin yaptıklarını bir okuyabilirsin

Yani normalde acil durumlarda verilmeli tabi bu keyfi ama bizdeki algı veirlmesi yönünde. Ben olsam verirdim. Çok yakar, kaskosu yoktur ama zaten emanet alan kişi depoyu doldurur, kullanacağını koyar. Herhangi bir zarar verirse kendi düzeltir. Emanet alındığı gibi verilir eğer buna dikkat edecek insanlarsa verilebilirdi. Etmezlerse verilmez. Alışkanlık haline getirilmediği sürece verilebilir..

Biz bir arkadasa verdik. Kaza yapti. Arabamiz paramparca oldu. Daha yeni evliydik. Dugun altinlariyla alinmisti. Biraz da kattik tabi ustune. Araba kaza islemleriyle ugrastik durduk artik. Neyseki kimseye bir sey olmadi ve paramizi aldik kurusu kurusuna.

verırdım tabı ama benzını yolda olusacak herhangı bır arıza dolayısıyla bakımı onları ılgılendırır.. tabı bu uzun surecte kullanım ıcın ıstense vermemenız dogal , yanı benden kuzenım ıstemıstı ama bır ıkıaylıgına arac sızınle aynı durumdaydı vermedım, ıyıkı de vermedım bır hafta arac buyuk arıza cıkardı ve satmak zorunda kaldım..

Acemi şoför olmadıktan sonra verilebilirdi.Sonuçta kasko her arabada olmayabilir.Zorunlu sigortanız varsa yeterlidir.Benzini onlar alacak zaten onları ilgilendirir.

düşünüp taşınıp karar vermişsiniz bence doğru olan kararı da vermişsiniz.
kırılırsa kırılsın ne olcak yani.
şimdi bir de verince işin sonunun gelmemesi var.
ben verilmemesi taraftarıyım çünkü illaki bir sorun oluyor verince.

Verirdim, araba senin ailenden birine de lazım olabilirdi sence onlar kırılmaz mıydı, benzini zaten onlar alacak

hastalık ve cenaze gibi durumlar dışında arabanın emanet verilmesinden yana değilim.
diğer türlü kullanım lükse giriyor düğüne mi gidiyor gitsinler kendi imkanlarıyla
araba emanet verilmez kesinlikle
hem almam da arızasının çıkacağı vardır hep emanet alındığında vuku bulur .
iyi yapmışsınız .

Her isteyene vermem ama sevdiğim biriyse ve düğün gibi ekstra bi durum varsa seve seve veririm..
Bugun sana yarın bana demişler.İki gün sonra sizin arabanız olmaz onların olur ve işiniz düşerse türettiğiniz bahanelerin saçmalığını anlarsınız.
Size ne? Sonuçta benzini siz koymayacaksınız.

başkası olsa bende vermem ama kardeş bu aranızda iyimiş verilir. arabayı istediklerine göre benzinli olduğunu biliyolar çok yakacağını biliyolar oda onların sorunu o riski göze almışlarda istemişler demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…