- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
-
- Konu Sahibi kelebek_38
araniz da iyiymis, verilebilirdi.. kasko kismini bilemem ama benzini onlari ilgilendirirdi zaten.. bozulmuslardir tabiki..Benim evlenmeden önce almış olduğum bir arabam var ...Eşiminde eski bi arabası vardı sattı ikimiz ortak bir araba kullanıyoruz.Bu hafta sonu görümcem ailesi ile il dışına (3-4 saatlık mesafe)düğüne gideceklerdi bizden araba istediler düğün arkadaşının oğlunun ...Eşimde bana sordu oturduk konuştuk bizimki benzinli çok yakar,bakımı yapılmamış ,kaskomuzda yok araba kiralayıp gitmelerinin daha uygun olduğunu düşünüp söyledik şimdi sorun kırdıkmı onları acaba siz olsanız verirmiydiniz .Eşimin ailesi ile aramız iyi sürekli de görüşürüz.
verırdım tabı ama benzını yolda olusacak herhangı bır arıza dolayısıyla bakımı onları ılgılendırır.. tabı bu uzun surecte kullanım ıcın ıstense vermemenız dogal , yanı benden kuzenım ıstemıstı ama bır ıkıaylıgına arac sızınle aynı durumdaydı vermedım, ıyıkı de vermedım bır hafta arac buyuk arıza cıkardı ve satmak zorunda kaldım..Benim evlenmeden önce almış olduğum bir arabam var ...Eşiminde eski bi arabası vardı sattı ikimiz ortak bir araba kullanıyoruz.Bu hafta sonu görümcem ailesi ile il dışına (3-4 saatlık mesafe)düğüne gideceklerdi bizden araba istediler düğün arkadaşının oğlunun ...Eşimde bana sordu oturduk konuştuk bizimki benzinli çok yakar,bakımı yapılmamış ,kaskomuzda yok araba kiralayıp gitmelerinin daha uygun olduğunu düşünüp söyledik şimdi sorun kırdıkmı onları acaba siz olsanız verirmiydiniz .Eşimin ailesi ile aramız iyi sürekli de görüşürüz.
herhangi bir hesap yok kırıldılarmı acaba diye düşünüyorum üzmek istememArtık kararınızı bildirmişsiniz. Neyin hesabını yapıyorsunuz ki şimdi ?
öyle durumlarda tabi veriyoruz verilmelideSiz size mantıklı geleni yapmışsınız zaten.
Neden sorgulama gereği hissettiniz şimdi?
Hatalık- ölüm gibi durumlar dışında ben olsam başkasından emanet araba zaten istemem. Adı üstünde emanet.
ikimizin ailesininde bütün ,ihtiyaçlarında kullanıyoruz aslına ama ya eşim ya ben kullanıyoruz öyle bir sıkıntı yok çok şükür...Verirdim, araba senin ailenden birine de lazım olabilirdi sence onlar kırılmaz mıydı, benzini zaten onlar alacak