Saç Kesim Şekilleri Ara Makas atıldı çok pişmanım :((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yogurtbogurtlen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
484
577
103
Kızlar merhaba saçlarımı yıllardır aynı kuaföre kestiririm dün kırıklarımı gitsin sağlıklı görünsün diye kesime gittim. Modeli değiştirmeden kesim yapıldı bi an ne olduğunu anlamadım ara makasa denen şeyi yapmaya başladı ( saçlarım gürdür şuan çok az gibi geliyor ve netten okuduğum kadarıyla uzadıkça tekrar yaptırmak gerekiyormuş. Tülerme yapar mı? ara makas attıran var mı aranızda ( tekrar gidip kestirsem kınalı yapıncak gibi olacağım hiç saçım kalmayacak bana bir yol gösterin (

Ara makas attırmadım hiç.Aslında emin olmadığın kuaföre gitmeyeceksin. Gidince böyle oluyor maalesef.

valla bildiğim kuaför, hep aynı kişi keser saçımı bu defa niye böyle yaptı offf benimde basiretim bağlandı müdahale edemedim

Uzamasını bekleyeceksin. Benim de başıma kuaför faciası gelmişti. Boyadan dolayı. Uzadıkça kestirdim. Yapılacak bi şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…