ara kat daire?

İstanbul'dayken çok lüks bir sitede oturuyordum. Üstelik en üst kat.
Ancaaaakkk yatak odalarımız yanyana idi diğer daire ile. Ses yalıtımı diye birşey yok.
Isınması iyiydi ama en üst kat olmasına rağmen.

Şu andaki evim Ankara'da 10 senelik bina. Ara kat. Üst kattaki terlikle dolaşsa evimde. Kocası öksürse balgam sesi evimde. Alt katın çocuğu anneeeee dese evimde. Yan tarafın misafirleri evimde.

Ama alıştım :KK54:

Sorun yapmıyorum. Benim sesim onlara gitmesin diye çabalıyorum.

12 yıl oldu şimdiki evimizde oturalı.evimizi ilk aldığımızda yaşadığım sevinci ,heyecanı,mutluluğu anlatamam.eskiden üst katlar rağbet görmez fiyatları da ara katlara göre daha uygundu.şimdi tam tersi oldu ,bir de dublex modası var iyice tavan yaptı fiyatlar.bakalım hayırlısı demekten başka bir şey yok şimdilik.çok teşekkürler ilginiz için.

Ben 5.katta oturuyorum. Binam 10 katli. Her katta 4 daire var. Inanin hayalet bina diyoruz. O kadar insan yasiyor ama bir Allahin kulunun sesi de mi gelmez? Yok gelmiyor. Bu konuda memnunum cok şükür. Ha bi kere banyoda duymustum bir ses ama bir daha da duymadim. 1.5 senedir burdayim..

ne güzel çok şanslısınız.40 daire dilek olay ,inşallah hep bu memnuniyetle yaşarsınız evinizde.

ne güzel çok şanslısınız.40 daire dilek olay ,inşallah hep bu memnuniyetle yaşarsınız evinizde.

Yok ben kiraciyim isitma sisteminden memnun degilim. Ha isitiyor, hamam gibi oluyor cok sukur ama merkezi sistem oldugu icin ayda 500 600den assagi odemiyoruz. Önceden daha fenaydi 800 900 veriyorduk.
Neyse insallah yazın kendi evimize cikacagiz hayirlisiyla..
Umarim siz de rahatsız olmazsiniz..

Biz de yeni aldık evimizi ara kat çok korkuyorum gürültüden.15 yil en üst katta oturdum çok sıkıntı çektim, ama gayet de sessizdi evim .Umarım artık rahat ederiz. 1 aya kadar taşınacağız inşallah.Herşey birarada olmuyor.Burası ısınan bir ev ama ara kat bakalım nasıl olacak .

Ara kat pst kat bodrum kat tok park entmes. Önemli olan kullanılan malzeme
bu büyük 20+ kat olan binalarda daire aralarına tuğla koymuyorlar yüksek kalite perde bekon döküyorlar. bu betonlar akustik olarak yan odadaki sesi yükseltip size geçiriyor

Yok ben kiraciyim isitma sisteminden memnun degilim. Ha isitiyor, hamam gibi oluyor cok sukur ama merkezi sistem oldugu icin ayda 500 600den assagi odemiyoruz. Önceden daha fenaydi 800 900 veriyorduk.
Neyse insallah yazın kendi evimize cikacagiz hayirlisiyla..
Umarim siz de rahatsız olmazsiniz..

evet gerçekten.fazlaymış aidatınız.ne güzel; hayırlı olsun eviniz ,sağlık ve huzurla güle güle oturun.
inşallah bakalım kısmetimizde ne bekliyor bizi.

Biz de yeni aldık evimizi ara kat çok korkuyorum gürültüden.15 yil en üst katta oturdum çok sıkıntı çektim, ama gayet de sessizdi evim .Umarım artık rahat ederiz. 1 aya kadar taşınacağız inşallah.Herşey birarada olmuyor.Burası ısınan bir ev ama ara kat bakalım nasıl olacak .

hayırlı olsun eviniz,sağlıkla ,huzurla güle güle oturun.bizde üst kattayız şuan, ama ara kat düşününce beni bir endişe aldı gidiyor bakalım,hayırlısı inşallah.

Ara kat pst kat bodrum kat tok park entmes. Önemli olan kullanılan malzeme
bu büyük 20+ kat olan binalarda daire aralarına tuğla koymuyorlar yüksek kalite perde bekon döküyorlar. bu betonlar akustik olarak yan odadaki sesi yükseltip size geçiriyor

baktığımız binalar genelde 6-7 katlı,inşaat firması yada emlakçılar garanti verse de yalıtım konusun da yine de güvenemiyorsun tam anlamıyla.hayırlısıyla inşallah istediğimiz gibi bir daire buluruz inşallah.

Bence birazda şans meselesi canım, altında yaninda üstünde, nerde olursa olsun, anlayışsız insan olduğunda yandın.

merhaba sevgili arkadaşlar;
dert değil aslında ,biraz tereddüt ve endişe ,bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var bu konuda.malum şimdi yapılan tüm yeni binalarda ses ve ısı izalasyonu var ama yine de ara katlarda sorun yaşanıyor mu acaba.
çekirdek bir aileyiz ,üst katlar hep dublex,hem çok büyük hem de malum fiyatlar çok uçuk .yeni daire de ara katta oturan arkadaşlar memnunmusunuz .kışın ısınma açısından çok faydası var ama ses ve gürültü sorunu yaşıyormusunuz.
çoğu yeni binalarda ses yalıtımı da kullanılıyor yani seçeceğiniz binaya bağlı ama mantıklı olan ara kat daha önce emlak bürosunda çalıştım iyi bir araştırma sonucunda memnun kalacağınız bir daire bulabilirsiniz inşallah :KK51:

X