bizim evimizde de galiba ses yalıyımı yok yan komşu sanki bizim evde yaşıyor gibi bence bu konu çok önemli evimizde özel kalmıyor resmen. Bence ısınma haricinde buna da dikkat edinYeni yapılan dışarıdan görünce lüx diye tabir edilebilecek bir evde yaşıyorum. Gayet yüksek bir kira bedeli ödüyorum. Üstelik ara katta değil, 1. kat. Ama yandaki komşunun tüm özel meselelerini bilirim. Telefonda konuşmaları vs. herşey bizim evde. Bizimkide yüksek ihtimal onun evinde. Hatta birgün annemle telefonda konuşurken eski komşu duvara vurmuştu çok ses yapıyorsun diyerek. Isı açısından gayet rahatım ama ses izolasyonu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Hatta duvarları kartondan yaptıklarından şüpheleniyorum. Tek ve en büyük rahatsızlığımda bu. Ve dediğim gibi 1. kat. O yüzden hangi katta olduğunun bir önemi yok her evde aynı değildir ses ve ısı izolasyonu olup olmadığını mutlaka öğren yeni evdir vardır deyip geçme. Allah evinde sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin..
çok teşekkür ederim.Yeni yapılan dışarıdan görünce lüx diye tabir edilebilecek bir evde yaşıyorum. Gayet yüksek bir kira bedeli ödüyorum. Üstelik ara katta değil, 1. kat. Ama yandaki komşunun tüm özel meselelerini bilirim. Telefonda konuşmaları vs. herşey bizim evde. Bizimkide yüksek ihtimal onun evinde. Hatta birgün annemle telefonda konuşurken eski komşu duvara vurmuştu çok ses yapıyorsun diyerek. Isı açısından gayet rahatım ama ses izolasyonu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Hatta duvarları kartondan yaptıklarından şüpheleniyorum. Tek ve en büyük rahatsızlığımda bu. Ve dediğim gibi 1. kat. O yüzden hangi katta olduğunun bir önemi yok her evde aynı değildir ses ve ısı izolasyonu olup olmadığını mutlaka öğren yeni evdir vardır deyip geçme. Allah evinde sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin..
şu an üst katta oturuyoruz.dediğiniz gibi yan koşu durumu bizde de var.bizim yatak odası ile yan komşunun çocuk odası ; diğer taraf tada mutfaklar yan yana.illaki söylediğiniz durum yaşanıyor.yeni binalarda bu durum pek olmaz diye teselli ediyorum kendimibizim evimizde de galiba ses yalıyımı yok yan komşu sanki bizim evde yaşıyor gibi bence bu konu çok önemli evimizde özel kalmıyor resmen. Bence ısınma haricinde buna da dikkat edin
o kadar sese can kurban da ;eski binalarda ki gibi olurasa diye endişeliyim.arkadaşlarımın büyük kısmı yeni ev aldı ,hepsi memnun ama yine de ,eşim ve ben çok kararsızız.Bende sifir bir dairede oturuyorum.en ust kattayim.ara kat sicaklik bakimindan iyiymis komsum oyle soyluyor.ewi benimkinden ilik.ses olarak onunda bizimde sesimiz dusuk seviyede inip cikiyor.Ama abartilacak bisey olmadi hicc.amaaaaa komsumun tek derdi ust kattan temizlik yaparken biseyler silkelemem.kadinin balkonu batiyor.napayim halilari falan asagi indirip sokakta silkeleyecek halim yok ya
Halınızı arkalı önlü süpürüp çırpmamayı deneyebilirsiniz. Yada apartman olarak bir gün belirleyip o gün çırpavilirainiz.Bende sifir bir dairede oturuyorum.en ust kattayim.ara kat sicaklik bakimindan iyiymis komsum oyle soyluyor.ewi benimkinden ilik.ses olarak onunda bizimde sesimiz dusuk seviyede inip cikiyor.Ama abartilacak bisey olmadi hicc.amaaaaa komsumun tek derdi ust kattan temizlik yaparken biseyler silkelemem.kadinin balkonu batiyor.napayim halilari falan asagi indirip sokakta silkeleyecek halim yok ya
Isınma çok iyi..merhaba sevgili arkadaşlar;
dert değil aslında ,biraz tereddüt ve endişe ,bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var bu konuda.malum şimdi yapılan tüm yeni binalarda ses ve ısı izalasyonu var ama yine de ara katlarda sorun yaşanıyor mu acaba.
çekirdek bir aileyiz ,üst katlar hep dublex,hem çok büyük hem de malum fiyatlar çok uçuk .yeni daire de ara katta oturan arkadaşlar memnunmusunuz .kışın ısınma açısından çok faydası var ama ses ve gürültü sorunu yaşıyormusunuz.
Halı silkelemek mi kaldı Allahaşkına süpür halılarını çok kirlenince de yıkamaya ver,yapmayınBende sifir bir dairede oturuyorum.en ust kattayim.ara kat sicaklik bakimindan iyiymis komsum oyle soyluyor.ewi benimkinden ilik.ses olarak onunda bizimde sesimiz dusuk seviyede inip cikiyor.Ama abartilacak bisey olmadi hicc.amaaaaa komsumun tek derdi ust kattan temizlik yaparken biseyler silkelemem.kadinin balkonu batiyor.napayim halilari falan asagi indirip sokakta silkeleyecek halim yok ya
Yeni binalarda ısı yalıtımı yapılıyor ancak ses yalıtımı yapılmıyor malesef. Binanın her yanında ses sıkıntısı çekersiniz bence.merhaba sevgili arkadaşlar;
dert değil aslında ,biraz tereddüt ve endişe ,bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var bu konuda.malum şimdi yapılan tüm yeni binalarda ses ve ısı izalasyonu var ama yine de ara katlarda sorun yaşanıyor mu acaba.
çekirdek bir aileyiz ,üst katlar hep dublex,hem çok büyük hem de malum fiyatlar çok uçuk .yeni daire de ara katta oturan arkadaşlar memnunmusunuz .kışın ısınma açısından çok faydası var ama ses ve gürültü sorunu yaşıyormusunuz.
merhaba sevgili arkadaşlar;