ara kanaması

kmehtap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
2.436
0
116
42
Samsun
merhaba arkadaşlar sizden bi konuda yardım istiyorum
ben 28 yaşındayım ve 3,5 yıldır evliyim ne şimdi çocuğa karar verdik en son adetimden sonra (25.05.2010) doğum kontrol hapımı bıraktım 10. ila 14. günler arası döllenme zamanı olduğu için birleşmeyede tabiki çok dikkat ettim fakat bugün bi ara kanamam oldu yani çok az bi leke geldi uzunda sürmedi
şimdi benim merak ettiğim bu durum normalmi birçok kadında oluyormu ve ayrıca merak ettiğim arada lekelenme olursa yumurtanın döllenmesini engelliyormu?
tecrübesi olan bayanlardan acil yardım lütfen
doğum kontrol hapı kullanırken hiç böyle bişe olmuyordu biran öncede çocuk olsun istiyorum amam tek korkum hapı uzun yıllardır kullandığım için (çünkü 19 yaşındayken düzensiz adetim ve hormonel bozukluk vardı) ne kadar döllenme günlerini tuttursamda galiba biraz uzun sürecek hamile kalmam.

yumurtlama döneminde yumurtlama kanaması olabiiyor canım eğer az ve leke gibiyse dert etmeye gerek yok bence ama doktora gidip bir yumurta takibi yaptırabilirsin yumurtanın büyüdüğünü yada çatladığını doktor anlar sende rahat etmiş olursun bir sorun varsa da önlem alırsın.. Hem hamilelikten önce bir doktora da gitmek lazım bazı testler yapar hormonlarına bakarlar folik aside de başlamalımısın düşündüğün andan itibaren...

cevap için teşekkürler zaten sürekli doktora giden biriyim yani her 6 ayda bir kontrola gidiyorum en son 5 ay önce falan gittiğimde rahim ağzında yara olduğundan doktorum çocuk önerdi çünkü yarayı doğum yapamadan tedavi etmek istemedi
ayrıca az önce okudum internette yumurta çatlaması oluncada lekelenme oluyormuş
şimdi şöyle bi sorum var tekrar lekelenme bu sabah oldu bu akşam çalışma yapsam tutarmı gerçe 3 gündür aksatmıyorum zaten
ve ayrıca bilmek istediğim her çatlama zamanı ilişkiye girince o yumurta dölleniyormu
yoksa döllenmeme gibi bir durumda oluyormu

Ben de d.k hapını o aya ait 5 gün kullanıp öyle bırakmıştım. Bırakınca tekrar adet görmüştüm.
Sanki 1 ay geçmiş ve hap bitmiş gibi algılıyor heralde vucut.
Yeni bıraktığın için olabilir yani.
Tekrar ederse bir doktora görünmen iyi olur bence.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…