Merhaba kizlar ben 23 yasinda 1 buçuk yıllık evliyim bebek için iki kere klomen bir kere gonal f bir kerede aşılama oldum rahim filmi çekindim olmadı hamilelik geçen ay ramazn ayında ilişki sonrası kanama olmuştu bir ay sonra geçti galiba o yaradandi 9 aydır adetlerim lekeli geliyor 3 gün sonra normale dönüyor pcos çıktı enfeksiyon var bende 4 aydır flan en son üç ay önce aşılama yaptırdım ondan galiba kist olusmus başka bi doktora gittiğimde hem kistin eriyecek hemde adetin duzelecek diye cyclo-progynova ilacı verdi onu kullanırken ara kanamam oldu sonra o doktora gittik rahimde kanama yerin var dedi bir iki gün sürer bu lekeler dedi rahmin tertemiz dedi sonra ben adet oldum yine lekeli düzelmedi yani o da doğum kontrol hapı verdi adetim bitti diyorum yine geliyordu lekeli pembemsi neyse iki gün kesildi şimdi yine aynı hafif geliyor gibi peceteye kadın dogum doktoruna gittim ona enfeksiyon var bende galiba dedi kanı demedim unuttum heralde yada korktum o da baktı alttan çok akintin var enfeksiyon var dedi fitil krem antibiyotik verdi birde Yasmin kullanıyorum ama enfeksiyon için ilaçlarımı dün kullanmaya başladım bugün ara kanamam yine devam ediyor korktum iyice niye böyle oluyor ya başına gelen varmı hiç ?