Ara kanamam oldu nezaman adet olmam lazım

elif ece 007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
865
260
33
Arkadaşlar ilk defa böyle bişey yaşıyorum.en erken 25.günde adet olurdum mesela.ama gecen ay 19.gun adet oldum artik adetmi ara kanana mi bilmiyorum.doktora gittim cyclo prognavy verdi onu kullaniyorum.normalde adet günüm mayisin 5i.yeniden olmam gerekiyomu yoksa ara kanamanin tarihinde mi olcam lütfen yardim edin

Arkadaşlar kimsenin bir fikri yokmu ya ne düşüncemi şaşırdım
ilacınızın bitiminden sonra 2-3 gün içinde adet olursunuz geçen ay normalden saptığı için onunla kafanızı karıştırmayın. geçmiş olsun. ayrıca bi kere olan bişeyse bazen stres dönemlerinde olur ekstra ilaç bile almanıza gerek yoktu bence sonraki normal tarihinde gelecektir tabi şimdi ilaç aldığınız için adetinizi ona göre beklemelisiniz.

Teşekkür ederim cvbinz için.almak istemedim ama yinede aldim yani ilaç almasaydim yine gününde olcakti oylemi.şimdi ara kanamanin tarihindemi olcak.yarım biraksam nolur bugun icmedim mesela.

Teşekkür ederim cvbinz için.almak istemedim ama yinede aldim yani ilaç almasaydim yine gününde olcakti oylemi.şimdi ara kanamanin tarihindemi olcak.yarım biraksam nolur bugun icmedim mesela.
başladığınız ilacı aksatmamanızı tavsiye ederim tabi karar size ait. hormon ilaçlarını akşamları yatmadan yutmanızda da ayrıca fayda vardır yan etkileri açısından. ilaç almasaydınız son adet tarihinizden itibaren 25 gün sayacaktınız. ama şimdi ilacı bıraktıktan bikaç gün sonra olacaksınız. ilacı erken bırakırsanız sonuçlarını kestiremiyorum zira bu konuda uzman değilim

Evet çok baş ağrısı yapti ve iştah açtı.ben bilmedigim için erken saatte almıştım.cok teşekkür ederim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…