• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ara kanamalar ! yardımınızı bekliyorum...

mereng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
123
13
33
arkadaşlar 2 seneden fazla oldu yazz kullanıyorum hem pko için doktorum önerdi hem de korunmak amaçlı.beyaz hapların bitip adetimin başlamasına 1 hafta var ,ama geçen hafta lekelenme şeklinde kanama oldu bugün de çok az oldu.böyle bir şey başına gelen var mı?gittiğim doktor çok ilgisizdi ve beni çok bilgilendirmedi pkoda böyle durumlar normal midir ?

elim ayağıma dolaşmış durumda şu an :(:(

Hap bittikten sonra kanama olur zaten bende kullanıyorum korunmak için bittikten sonra da regl oluyo

1hafta erken yavş yavş kanama olablr korkacak bişy yok cnm olur haplara alışıyor hormon koly değil kontrol hapı kullnmadım tavsiyede etmm pko için doktr vermişse bişy diyemem .korkma

1hafta erken yavş yavş kanama olablr korkacak bişy yok cnm olur haplara alışıyor hormon koly değil kontrol hapı kullnmadım tavsiyede etmm pko için doktr vermişse bişy diyemem .korkma
ama iki yıldır kullanıyorum çoktan alışmış olması gerekti ki daha ilk kez başıma geldi bu :(kistlerle bi ilgisi vardır diyr korkuyorum

Hap bittikten sonra kanama olur zaten bende kullanıyorum korunmak için bittikten sonra da regl oluyo
hayır hapın bitmesine daha 1 hafta var adetim hafta sonra başlayacak ama şimdiden kanamam var :(

[
arkadaşlar 2 seneden fazla oldu yazz kullanıyorum hem pko için doktorum önerdi hem de korunmak amaçlı.beyaz hapların bitip adetimin başlamasına 1 hafta var ,ama geçen hafta lekelenme şeklinde kanama oldu bugün de çok az oldu.böyle bir şey başına gelen var mı?gittiğim doktor çok ilgisizdi ve beni çok bilgilendirmedi pkoda böyle durumlar normal midir ?

yazz dediğiniz yasmin denilen doğum kontrol hapımı?eğer öyleyse ara kanama yapıyor.ben pko değilim ama bende de yaptı ,normal olduğunu söylüyorlar.içiniz rahat etsin istiyorsanız doktora sorun yinede.

2senedeir kullanıyorsan yeni oluruyorsa doktora görün bi için taht etsn. .pko ile olabilir atıyorsa dışa kisti .

[

yazz dediğiniz yasmin denilen doğum kontrol hapımı?eğer öyleyse ara kanama yapıyor.ben pko değilim ama bende de yaptı ,normal olduğunu söylüyorlar.içiniz rahat etsin istiyorsanız doktora sorun yinede.
evet yasminle aynı firma diye biliyorum,teşekkür ederim yorumunuz için

dogum kontrol haplari genelde lekelenme yapiyor diye biliyorum kardes.. korkulacak bsy degil sanirim..

dogum kontrol haplari genelde lekelenme yapiyor diye biliyorum kardes.. korkulacak bsy degil sanirim..
Bazen lekelenme gibi oluyor çok onemsemedim ama bir kez iliskiden hemen sonra oldu ama lekelenmeden çok daha fazlaydi o yüzden endişe ettim :(

Adet kanaması dışında hiç bir kanama normal değildir...Jinekolojik muayeneye gidin ve smear testi yaptırın hemen.

Önemli birsey olabilir de olmayabilir de .Kadın doğum doktor una gidip smear testi yapılmalı bildiğim kadarı ile.

Ben 6 ay kullanmama ragmen oldu. Coook normal, telas yapma.

Back