ARA KANAMADAN NE ZAMAN SONRA ADET OLUNUR

sevdalinka42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
148
56
28
38
slm kızlar mayıs 15 'te adet olmuştum, mayis 27 sinde tekrar kanamam oldu ve 1 gün sürdü.hala adet olmadım. başına gelen var mı ara kanama

şuan bende aynı durumdayım 4 haziranda adetim normal sürdü 17 haziranda kahverengi leke ile başlayarak 2. günde hala devam etmekte

şuan bende aynı durumdayım 4 haziranda adetim normal sürdü 17 haziranda kahverengi leke ile başlayarak 2. günde hala devam etmekte
benim ara kanama ilk gün lekelenme şeklinde kahverengi renkte idi, 2.gün bildiğin adet kanaması gibi geldi ve 3. gün de hafif kahverengi akıntı sonra bitti. ne zaman adet olacağım merak ediyorum

Canım bende aynı şekilde oldum geçen ay jinekoloğa gittim ve sol yumurtalığimda iltihaplanma olduğunu söyledi ve fitil verdi ve adet olunca adetin 3. Günü tekrar gelmemi söyledi doktora görün derim ihmal etmeyin

benim başıma 2. kez geliyor bu durum. geçen sene doktora gitmiştim muane ettikten sonra kist ten kaynaklı olduğunu söylemişti ve adet geciktirici ilaç vermişti sorun olmadığını belirtmişti. geçtiğimiz mayis ayında yumurta geliştirici ilaçlar kullandım doktor ondan kaynaklı olabilir adet geciktirici ilacı hemen kullanmayalım dedi. bakalım ne zaman olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…