Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim ara kanama ilk gün lekelenme şeklinde kahverengi renkte idi, 2.gün bildiğin adet kanaması gibi geldi ve 3. gün de hafif kahverengi akıntı sonra bitti. ne zaman adet olacağım merak ediyorum
Canım bende aynı şekilde oldum geçen ay jinekoloğa gittim ve sol yumurtalığimda iltihaplanma olduğunu söyledi ve fitil verdi ve adet olunca adetin 3. Günü tekrar gelmemi söyledi doktora görün derim ihmal etmeyin
Canım bende aynı şekilde oldum geçen ay jinekoloğa gittim ve sol yumurtalığimda iltihaplanma olduğunu söyledi ve fitil verdi ve adet olunca adetin 3. Günü tekrar gelmemi söyledi doktora görün derim ihmal etmeyin
benim başıma 2. kez geliyor bu durum. geçen sene doktora gitmiştim muane ettikten sonra kist ten kaynaklı olduğunu söylemişti ve adet geciktirici ilaç vermişti sorun olmadığını belirtmişti. geçtiğimiz mayis ayında yumurta geliştirici ilaçlar kullandım doktor ondan kaynaklı olabilir adet geciktirici ilacı hemen kullanmayalım dedi. bakalım ne zaman olacağım