- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 36
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
Cok gecmis olsun insallah bir an once kurtulursunuz bu durumdan.Miyom d3jenerasyosunu olabilir dedi gecmezse haftaya pelvis mr istedi
Merhaba son durumunuz nedir acaba, tekrarladı mı ya da muayene oldunuz mu? Benzer şeyi yaşıyorum, doktorum ara kanamadır o dedi,endişelendimBende hsg filmi çektirdim adetten 15 gün sonra ara kanama oldu ilk iki gün kahverengi siyaha yakın sonra kırmızaya döndü 5 gün boyunca oldum Sonrasında normal adetimi de oldum film sonrası normaldir diye önemsemedim ama bu ay yine adetten 16 gün sonra aynı şekilde oldum ağrı yok Acı yok doktor bir sonraki ay yine olursa gel dedi.Bilmiyorum neden oluyor. inşallah rabbim şifa verir inşallah kötü bişey yoktur.
İki ay ara kanama oldum sonrasında tekrarlamadı çok şükür dr. Tekrarlarsa gel demişti ama gerek kalmadı elhamdulillahMerhaba son durumunuz nedir acaba, tekrarladı mı ya da muayene oldunuz mu? Benzer şeyi yaşıyorum, doktorum ara kanamadır o dedi,endişelendim
Sizde hsg film sonrası mı oldu? Herhangi bir bitkisel kür kullanıyor musunuz? Çünkü bitkisel kürler de ara kanamaya sebep olabiliyor.Merhaba son durumunuz nedir acaba, tekrarladı mı ya da muayene oldunuz mu? Benzer şeyi yaşıyorum, doktorum ara kanamadır o dedi,endişelendim
Evet hsg sonrası oldu, adetin 16.Günğndeyken oldu.Kürlerden korkuyorum herhangi birşey kullanmadım verilen antibiyotiği kullanmıştım sadece.Hsg sonrası olabilir takip edelim dediler bana.İlk defa başıma böyle birşey geldi.Şöyle bir sıkıntım var adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacaktık.Şimdi durumlar değişmez inşallah,adet günüm vsSizde hsg film sonrası mı oldu? Herhangi bir bitkisel kür kullanıyor musunuz? Çünkü bitkisel kürler de ara kanamaya sebep olabiliyor.
Ben adeti gecikmeli oldum birinde 3 gün falan gecikti ikincisinde 9 gün.gecikmeli de olsa oldum yani o yüzden korkmayın Hsg sonrası olabiliyormuş. Ara kanama sonrası normal adeti de görebilirsin.Evet hsg sonrası oldu, adetin 16.Günğndeyken oldu.Kürlerden korkuyorum herhangi birşey kullanmadım verilen antibiyotiği kullanmıştım sadece.Hsg sonrası olabilir takip edelim dediler bana.İlk defa başıma böyle birşey geldi.Şöyle bir sıkıntım var adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacaktık.Şimdi durumlar değişmez inşallah,adet günüm vs
Yarın tüp bebek doktoruma da soracağım ama bunu adet saymıyoruz değil miBen adeti gecikmeli oldum birinde 3 gün falan gecikti ikincisinde 9 gün.gecikmeli de olsa oldum yani o yüzden korkmayın Hsg sonrası olabiliyormuş. Ara kanama sonrası normal adeti de görebilirsin.
Ara kanamalar adetten sayılmıyor bildiğim kadarıyla. Doktorunuza danışın stres yapmayın o da bu gibi durumları çok etkiliyor.Yarın tüp bebek doktoruma da soracağım ama bunu adet saymıyoruz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?