Ara kanama?

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
36
Merhaba kizlar. Adet tarihimden 13 gun once karnima siddetli bir agri girdi. Sanki buyuk tuvalete cok sikismis gibiydi 10 dk fln surdu. 2 sonra yani adetimden 11 gun once simsiyah camurumsu yogun kanama basladi. 2 gun sonrasinda kirmiziya dondu. Ve bugun 10. Gun hala devam ediyor. Dun dr a gittim kan tahlili istedi verdim. Birde onceden cikolata kistim vardi. Yaklasik 2 yil omceydi dun dr bakti ve cokolata kistin yok myom var dedi ki myom onceden de vardi yillardir yani ve hic ara kanama vs yapmamisti bende basina boyle bir dyrum gelen var mi sebebi ne olabiir acaba tahliller cikinca gidovem ama belki yasayan vatlrdir diye sorayim dedim tesekkurler. A bide 2 once rahim agzonda yara vardi ama alakali olabilir mi bilmiyorum. Lutfen basina boyle bisi gelen varsa yazabilir mi

Bugun hala devam ediyor 12 gun oldu ve hala yogun adet gibi tahlillerim henuz cikmadi basina boyle bisi gelen var mi

M Mavi mavi1 cok gecmis olsun. Benimde bir suredir adetlerimin arasinda kanli akintim oluyor ama oyle yogun bir kanama degil. Rahim duvari kalinlasmasi varmis biyopsi aldilar sonucu henuz cikmadi. Senin tahlillerin ciktimi ne dedi doktorunuz?

Bende hsg filmi çektirdim adetten 15 gün sonra ara kanama oldu ilk iki gün kahverengi siyaha yakın sonra kırmızaya döndü 5 gün boyunca oldum Sonrasında normal adetimi de oldum film sonrası normaldir diye önemsemedim ama bu ay yine adetten 16 gün sonra aynı şekilde oldum ağrı yok Acı yok doktor bir sonraki ay yine olursa gel dedi.Bilmiyorum neden oluyor. inşallah rabbim şifa verir inşallah kötü bişey yoktur.

Merhaba son durumunuz nedir acaba, tekrarladı mı ya da muayene oldunuz mu? Benzer şeyi yaşıyorum, doktorum ara kanamadır o dedi,endişelendim

Merhaba son durumunuz nedir acaba, tekrarladı mı ya da muayene oldunuz mu? Benzer şeyi yaşıyorum, doktorum ara kanamadır o dedi,endişelendim
İki ay ara kanama oldum sonrasında tekrarlamadı çok şükür dr. Tekrarlarsa gel demişti ama gerek kalmadı elhamdulillah

Sizde hsg film sonrası mı oldu? Herhangi bir bitkisel kür kullanıyor musunuz? Çünkü bitkisel kürler de ara kanamaya sebep olabiliyor.

Sizde hsg film sonrası mı oldu? Herhangi bir bitkisel kür kullanıyor musunuz? Çünkü bitkisel kürler de ara kanamaya sebep olabiliyor.
Evet hsg sonrası oldu, adetin 16.Günğndeyken oldu.Kürlerden korkuyorum herhangi birşey kullanmadım verilen antibiyotiği kullanmıştım sadece.Hsg sonrası olabilir takip edelim dediler bana.İlk defa başıma böyle birşey geldi.Şöyle bir sıkıntım var adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacaktık.Şimdi durumlar değişmez inşallah,adet günüm vs

Ben adeti gecikmeli oldum birinde 3 gün falan gecikti ikincisinde 9 gün.gecikmeli de olsa oldum yani o yüzden korkmayın Hsg sonrası olabiliyormuş. Ara kanama sonrası normal adeti de görebilirsin.

Ben adeti gecikmeli oldum birinde 3 gün falan gecikti ikincisinde 9 gün.gecikmeli de olsa oldum yani o yüzden korkmayın Hsg sonrası olabiliyormuş. Ara kanama sonrası normal adeti de görebilirsin.
Yarın tüp bebek doktoruma da soracağım ama bunu adet saymıyoruz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…