Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, bende de aynı olay oldu doktor rahim kalınlaşması dediSon 3 aydır. Adet oluyorum, 1 hafta geçiyor tekrar kanama başlıyor ve 4 gün yoğun kanama olarak sürüyor. Doktora gittim. Yumurtlama kanaması olduğunu söylüyor . Böyle birşey yaşayan var mı? Düzelir mi? Gebelik düşündüğümde nasıl olacak bu durum(
Benim yoğun kanama olduğunda rahmimde polip vardıMerhaba, bende de aynı olay oldu doktor rahim kalınlaşması dedi![]()
Başta bende de şüphelenmişti doktorum ama adetliyken muayene etti tekrar. O dönemde rahim hücreleri inceliyormuş ve daha net görüyorlarmış. Ve polip olmadığını söylemişti. Ara kanama olduğunda gel dedi. Yumurtlama kanaması olarak belirledi. Size de geçmiş olsun aldırdınız mı peki polibi? Yada bi tedavi görüyor musunuz?Benim yoğun kanama olduğunda rahmimde polip vardı![]()
1 kez kürtajla alındı, sonra tekrar oluştu, o da histereskopi ile alındı.Başta bende de şüphelenmişti doktorum ama adetliyken muayene etti tekrar. O dönemde rahim hücreleri inceliyormuş ve daha net görüyorlarmış. Ve polip olmadığını söylemişti. Ara kanama olduğunda gel dedi. Yumurtlama kanaması olarak belirledi. Size de geçmiş olsun aldırdınız mı peki polibi? Yada bi tedavi görüyor musunuz?
Valla bu vajinal kanamalar stressten de mi oluyormus yaCanim bak benimde bi ara 7 8 ay boyle oldu bekardim ozaman adet oluyodum bitiyodu 3 gun sonra tekrar adet basliyo du dolu dolu oluyodum yine boyle devam edince doktora gittim kontrolleri yapti ve stress yapiyosun bisilere ondan boyle oluyo dedi nettem arastirdigimdada stressden yaziyodu 6 ay kadar dogum kontrol hapi kullandim ve adetim tekrar duzene girdi
Canim lekelenme tarzi kanamyi bilmiyorum ama ben bildigim tekrar adet oluyodum ve stressden oluyodu maleaef ki o zamanlar da cok sorunlu zamanlar geciriyodum simdilerde bile bi sorun yasadigim zamman kafami taktigim zaman hemen adet oluyorum o zamandan beri daha 1 kere basima geldi tekrar adet olmak sonra gectiValla bu vajinal kanamalar stressten de mi oluyormus yaadet dışı kanama
bir sıkıntı yoksa o zaman stres tetikliyor değil mi
![]()
Kanamanız ne durumdaSon 3 aydır. Adet oluyorum, 1 hafta geçiyor tekrar kanama başlıyor ve 4 gün yoğun kanama olarak sürüyor. Doktora gittim. Yumurtlama kanaması olduğunu söylüyor . Böyle birşey yaşayan var mı? Düzelir mi? Gebelik düşündüğümde nasıl olacak bu durum(
Geçti canım çok şükür . Ara kanama olmuyor artıkKanamanız ne durumda
Ne guzel 6 aydır oluyo sorunu cozrmedikGeçti canım çok şükür . Ara kanama olmuyor artık