• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ara kanama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yhekbkr

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
136
64
18
Son 3 aydır. Adet oluyorum, 1 hafta geçiyor tekrar kanama başlıyor ve 4 gün yoğun kanama olarak sürüyor. Doktora gittim. Yumurtlama kanaması olduğunu söylüyor . Böyle birşey yaşayan var mı? Düzelir mi? Gebelik düşündüğümde nasıl olacak bu durum :((

Sorun olmuyor, yumurtanın çatladığı günden emin oluyorsunuz. Bende de oluyordu 2 yıl önce. O günleri değerlendirip gebe kalıyorsunuz. Ama bende lekelenme şeklinde oluyordu. Yoğun kanama ilk kez duydum.

Son 3 aydır. Adet oluyorum, 1 hafta geçiyor tekrar kanama başlıyor ve 4 gün yoğun kanama olarak sürüyor. Doktora gittim. Yumurtlama kanaması olduğunu söylüyor . Böyle birşey yaşayan var mı? Düzelir mi? Gebelik düşündüğümde nasıl olacak bu durum :KK43:(
Merhaba, bende de aynı olay oldu doktor rahim kalınlaşması dedi :(

Benim yoğun kanama olduğunda rahmimde polip vardı 😔
Başta bende de şüphelenmişti doktorum ama adetliyken muayene etti tekrar. O dönemde rahim hücreleri inceliyormuş ve daha net görüyorlarmış. Ve polip olmadığını söylemişti. Ara kanama olduğunda gel dedi. Yumurtlama kanaması olarak belirledi. Size de geçmiş olsun aldırdınız mı peki polibi? Yada bi tedavi görüyor musunuz?

Başta bende de şüphelenmişti doktorum ama adetliyken muayene etti tekrar. O dönemde rahim hücreleri inceliyormuş ve daha net görüyorlarmış. Ve polip olmadığını söylemişti. Ara kanama olduğunda gel dedi. Yumurtlama kanaması olarak belirledi. Size de geçmiş olsun aldırdınız mı peki polibi? Yada bi tedavi görüyor musunuz?
1 kez kürtajla alındı, sonra tekrar oluştu, o da histereskopi ile alındı.

4 gun yogun kanaman oluyo ve doktor yumurtlama kanamasimi diyo 🤦‍♀️

Canim bak benimde bi ara 7 8 ay boyle oldu bekardim ozaman adet oluyodum bitiyodu 3 gun sonra tekrar adet basliyo du dolu dolu oluyodum yine boyle devam edince doktora gittim kontrolleri yapti ve stress yapiyosun bisilere ondan boyle oluyo dedi nettem arastirdigimdada stressden yaziyodu 6 ay kadar dogum kontrol hapi kullandim ve adetim tekrar duzene girdi

Canim bak benimde bi ara 7 8 ay boyle oldu bekardim ozaman adet oluyodum bitiyodu 3 gun sonra tekrar adet basliyo du dolu dolu oluyodum yine boyle devam edince doktora gittim kontrolleri yapti ve stress yapiyosun bisilere ondan boyle oluyo dedi nettem arastirdigimdada stressden yaziyodu 6 ay kadar dogum kontrol hapi kullandim ve adetim tekrar duzene girdi
Valla bu vajinal kanamalar stressten de mi oluyormus ya :( adet dışı kanama 🙁 bir sıkıntı yoksa o zaman stres tetikliyor değil mi 😔

Valla bu vajinal kanamalar stressten de mi oluyormus ya :KK43: adet dışı kanama 🙁 bir sıkıntı yoksa o zaman stres tetikliyor değil mi 😔
Canim lekelenme tarzi kanamyi bilmiyorum ama ben bildigim tekrar adet oluyodum ve stressden oluyodu maleaef ki o zamanlar da cok sorunlu zamanlar geciriyodum simdilerde bile bi sorun yasadigim zamman kafami taktigim zaman hemen adet oluyorum o zamandan beri daha 1 kere basima geldi tekrar adet olmak sonra gecti

Bendede oluyor son 2 aydir. Doktor bazi hormonların ani düşüş ve yükselişinden kaynaklanabiliyor önemli değil dedi.
Ultrasonda hersey normal.
Hormon tahlili, vajinal kültür, smear normal birde idrar tahlili bakildi.
Progesteron düşükmüş adetin 21. Günü ona bakıldı o yüzden dedi.

Son 3 aydır. Adet oluyorum, 1 hafta geçiyor tekrar kanama başlıyor ve 4 gün yoğun kanama olarak sürüyor. Doktora gittim. Yumurtlama kanaması olduğunu söylüyor . Böyle birşey yaşayan var mı? Düzelir mi? Gebelik düşündüğümde nasıl olacak bu durum :KK43:(
Kanamanız ne durumda

Benim de iki adet ortası lekelenme şeklinde oldu bir iki defa aynı bel ağrısı mevcut .. neden oluyor bilmiyorum ama cok olmuyor bende

Back