Ara kanama

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Uç ay önce guatr ameliyati oldum.Troit hormon ilaci aliyorum her gün.Yumurtlama donemindeyim ve önce dun pembe akinti bugunde biraz kan geldi. Neler oluyor bana anlamiyorum.Ayni durumu yasayan var mi ?

Uzun zaman olmuş yazalı ama benim de aynı şey başıma geldi hiç bi sıkıntı Yok ilaçta kullanmadım ama adetten temizlendikten 1hafta sonra yani 15.günü ara kanamam oldu 3gün geldi az az be hala adet görmedim 6gün oldu idrar testi yaptım negatif anlamadım gitti

Aynı durum başına gelen varmı acaba
Benimde bu ay adet bitikten 14 gün sonra yumurtlama geçeli 4 gün olmuştu leke şeklinde başladı ve kanamaya dönüştü 4-5 gündür resmen adet görüyorum hatta epey yoğun bu ay ümitliydim aslında şok oldum 10 gün erken adet oldum ya

Benimde bu ay adet bitikten 14 gün sonra yumurtlama geçeli 4 gün olmuştu leke şeklinde başladı ve kanamaya dönüştü 4-5 gündür resmen adet görüyorum hatta epey yoğun bu ay ümitliydim aslında şok oldum 10 gün erken adet oldum ya
Kist falan olmasın bi doktora gitseydin bende hala adet olmadım bugün 7.gün

Gideyim dimi kararsız kaldım gidip gitmemekte doktorlarda kafamı karıştırıyor geçen gittiğimde smir testi yaptı monodoks fitil falan başladı haftalarca acı çektim yutak borusu iltihabı yaptı bende o hap yan etkisiymiş 4-5 tane ilaç kullandım nerdeyse endoskopiye girecektim son anda geçti anca kendime geldim bu ay :( kist Birden mi oluşuyor 2 ay önce baktı yoktu bişey çünkü.
Kist falan olmasın bi doktora gitseydin bende hala adet olmadım bugün 7.gün

Gideyim dimi kararsız kaldım gidip gitmemekte doktorlarda kafamı karıştırıyor geçen gittiğimde smir testi yaptı monodoks fitil falan başladı haftalarca acı çektim yutak borusu iltihabı yaptı bende o hap yan etkisiymiş 4-5 tane ilaç kullandım nerdeyse endoskopiye girecektim son anda geçti anca kendime geldim bu ay :KK43: kist Birden mi oluşuyor 2 ay önce baktı yoktu bişey çünkü.
Çok geçmiş olsun işte bilmiyorum ki bende 1ay önce gittim kist falan yoktu bu ay 7gün geçikmem oldu ama negatif

Normalde bende kist olunca erken adet oluyorum inşallah hamileyimdir yarın Bi daha test yapmayı düşünüyorum
İnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize bende hem istiyorum hemde korkuyorum zorlu bir süreç olcak 9 ay boyunca kendime iğne vurmam gerekiyormuş. Belki de kist vardı onu attı vücut çünkü pıhtı pıhtıydı çok yoğundu hiç böyle olmazdı. 10 gün sonra falan gideyim ben en iyisi bi yumurta takibi isticek gidince de sorarım artık kafama takılanları ç. Güzel haberler alırsın sende inşallah canımm :dua:

İnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize bende hem istiyorum hemde korkuyorum zorlu bir süreç olcak 9 ay boyunca kendime iğne vurmam gerekiyormuş. Belki de kist vardı onu attı vücut çünkü pıhtı pıhtıydı çok yoğundu hiç böyle olmazdı. 10 gün sonra falan gideyim ben en iyisi bi yumurta takibi isticek gidince de sorarım artık kafama takılanları ç. Güzel haberler alırsın sende inşallah canımm :dua:
Amin inşallah canım sende inşallah güzel haberler alırsın bi sıkıntı yoktur ben dayanamayıp az önce bi test daha yaptım maalesef yine Yok benimde gitmem lazım doktora bakalım sebep neymış

Amin inşallah canım sende inşallah güzel haberler alırsın bi sıkıntı yoktur ben dayanamayıp az önce bi test daha yaptım maalesef yine Yok benimde gitmem lazım doktora bakalım sebep neymış
İnşallah canımm hepimiz beklediğimiz güzel haberler alalım en kısa zamanda. Bi git bakalım belki kanda çıkar belli olmaz. Benim de kafam çok karışık yorucu bir süreç bu hastane dr değiştirmekten gitcek yer kalmadı aynı şeyleri yaşama korkusu maalesef peşimi bırakmıyor tam herşey güzel giderken 2 kez düşük yaptım 3. hamilelikte hep bi korkuyla geçcek hiç tadını çıkaramıcakmışım gibi geliyor :(

İnşallah bu mübarek ayda Rabbim dualarımızı kabul eder ve kucaklarımızı doldurur. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Allahımmm

İnşallah canımm hepimiz beklediğimiz güzel haberler alalım en kısa zamanda. Bi git bakalım belki kanda çıkar belli olmaz. Benim de kafam çok karışık yorucu bir süreç bu hastane dr değiştirmekten gitcek yer kalmadı aynı şeyleri yaşama korkusu maalesef peşimi bırakmıyor tam herşey güzel giderken 2 kez düşük yaptım 3. hamilelikte hep bi korkuyla geçcek hiç tadını çıkaramıcakmışım gibi geliyor :KK43:
Çok üzüldüm canım düsük sebebin ne öyle düşünme güzel düşün güzel olsun rabbim hepimize hayırlısını versin

Çok üzüldüm canım düsük sebebin ne öyle düşünme güzel düşün güzel olsun rabbim hepimize hayırlısını versin
Kan pıhtılaşması dediler bir gen homozigot çıktı testlerde ama olmayadabilir sebebi 9 ay boyunca gebelikte kendime göbekten iğne vurmam gerekliymiş inş yapabilirim. Ve inşallah işe yarar. 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim. 4 yaşında bir oğlum var. Çok istiyor kardeşi olsun. inşallah Rabbim hayırlısını nasip eder. Sen kaç yıllık evlisin canımm yaş kaç ?

Kan pıhtılaşması dediler bir gen homozigot çıktı testlerde ama olmayadabilir sebebi 9 ay boyunca gebelikte kendime göbekten iğne vurmam gerekliymiş inş yapabilirim. Ve inşallah işe yarar. 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim. 4 yaşında bir oğlum var. Çok istiyor kardeşi olsun. inşallah Rabbim hayırlısını nasip eder. Sen kaç yıllık evlisin canımm yaş kaç ?[/QUO

Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun bende 3 yıllık evliyim 25 yaşındayım Hiç korunmamamıza rağmen olmadı benimde

Kan pıhtılaşması dediler bir gen homozigot çıktı testlerde ama olmayadabilir sebebi 9 ay boyunca gebelikte kendime göbekten iğne vurmam gerekliymiş inş yapabilirim. Ve inşallah işe yarar. 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim. 4 yaşında bir oğlum var. Çok istiyor kardeşi olsun. inşallah Rabbim hayırlısını nasip eder. Sen kaç yıllık evlisin canımm yaş kaç ?
İlk çocuğunda sıkıntı olmuş muydu?

Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun bende 3 yıllık evliyim 25 yaşındayım Hiç korunmamamıza rağmen olmadı benimde
Muhakkak vardır Zaman'ı Rabbim doğru Zaman'da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 25 yaşındaydım bende oğlum doğduğunda :) hemde yeni evlenmiş ve ilk adet sonrası gebe kalmıştım hiç istemediğim beklemediğim bi anda. Şimdi 1 senedir uğraşıyoruz tedaviler testler kendim içinde aynı şeyleri düşünüyorum aslında demekki doğru Zaman değil vardır bir hayır Rabbim aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah.

İlk çocuğunda sıkıntı olmuş muydu?
Hayır hemde hiç bir sıkıntı olmadı çok güzel bi hamilelik süreci geçirdim 8 ay çalıştım. Kan pıhtılaşması öyle birşeymiş ki 10 gebeliğin sorunsuz geçse bile 11. de ortaya çıkabilirmiş. Bana dediği dr un belki sonraki gebeliğinde hiç sorun yaşamazsın yani ihtimaller ...hiç bi kesinlik yok. Ama riske atmaya değermi tabi ki hayır o yüzden coraspine başladık ve hamile kalırsam da cleaxena 04 lük iğne başlıcaz nasip Allah tan inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

Back
X