• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ara kanama yaşayanlar

razuat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
136
0
296
Kahramanmaraş
arkadaşlar geçen ay 24 şubatta adet oldum ve bu adetim 1 martta bitti.8 martta tekrar kanamam oldu ve doktora gittiğimde ara kanama olduğunu söledi.bu kanama normal adet miktarında 5 gün sürdü.26 martta tekrar kanama oldu adet miydi değil miydi bilemediğim bu kanamada 2 gün sürdü bi pedi doldurmayacak kadar geldi 2 gün...az önce idrar testi yaptım ve negatif..acaba yanılma payı var mı gebe olabilir miyim..ya da bir kadın doğum uzmanına mı gitmeliyim..veya beklemeli mi ....cvplarsanız çok sevirim

arkadaşlar geçen ay 24 şubatta adet oldum ve bu adetim 1 martta bitti.8 martta tekrar kanamam oldu ve doktora gittiğimde ara kanama olduğunu söledi.bu kanama normal adet miktarında 5 gün sürdü.26 martta tekrar kanama oldu adet miydi değil miydi bilemediğim bu kanamada 2 gün sürdü bi pedi doldurmayacak kadar geldi 2 gün...az önce idrar testi yaptım ve negatif..acaba yanılma payı var mı gebe olabilir miyim..ya da bir kadın doğum uzmanına mı gitmeliyim..veya beklemeli mi ....cvplarsanız çok sevirim

bende şubatın 15inde adet oldum,sonra şubatın 25inde tekrardan az az başlayan,su gibi bi kanamam oldu ve 5 gün sürdü.ara kanamaydı yani seninki gibi.hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım.normalde 18 martta adet olmam gerekiyodu ve olmadım.her türlü belirtimde vardı.olmayınca bende bikaç gün sonrasında söktürücü ilaç kullanmaya başladım doktorumun tavsiyesi üzerine.pazar günü bitti.bugün 3. gün.bugünde adet belirtilerim vardı,kahverengi çamur gibi bi akıntı gelmiş.sonrasında çamaşırımda kahverengi lekelenme şeklinde oluyo.bilmiyorum ne şekilde devam edicek.
bende polikistik over var,ama adetlerim düzenliydi.sadece bu ay böyle garip bi durum yaşadım.
sende bi doktora görün bence.istersen olan biteni doktorada anlat ve bi kan tahlili yaptır.bakalım ne çıkıcak..

allah bebek vermeyı nasıp etsın damlacım ama bır dr a gorun derım ust uste olcanı sanmıyrum kanamaların yada bır kan tahlılı yaptr gebelıge ordanda baktr derım

bende en son düzenli ağrılı kanamamı ocak sonunda oldu.iki aydır da ara ara kanamm oluyor ama hiç kasıklarımda ağrı sancı göğüsleirmde şişlik olmadan.afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken çok geliyordu pede fazla bulaşmıyordu bile.doltora çıktım bir iki hormona baktı normal dedi detaylı bir hormon testi değildi.ultrasonla baktı bişey yok temiz dedi.ama yasmin doğum kontrol hapı verdi 4 ay kulln dedi.ben kullnamaya başladım 2 hafta oldu bakalım bekliyorum.hafiften kasıklarımda ağrı var hap bitince olcam inş adaet 8 tane kaldı.endişeleniyorum inş kanamalarım rutinleşir ayda bire döner.hapları bırakınca adet olmassam die korkuyorum hormonlarımnı alt üst etmez dimi.hapsız adet görememe gibi bi durum olmaz dimi arkadaşlar.24 yaşındayım bekarım bu arada.konuyu açan arkadaşım sende bi çık doktora ii olur bence.bana doktor stresten uzak dur dedi stres kaynaklıda olablir.veya yumurtlama kanamasıda olablir.benimde oluyodu bazen yumurtlama kanaması demişti ama bu defa bişi demedi sadece düzenlememiz gerek artık dedi

Back