Ara kanama yaşayanlar

emirdila

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
9
0
611
49
İstanbul
18 Kasım'da regl oldum Adet bitiminden 10 gün 3 Aralık'ta syeniden lekelenmem oldu ve 6 gün sürdü şu an 16 sında regl olmam gerekirken olmadım. Ayın 3ü mü yeni afet günüm acaba. Bilgisi olan var mı lütfen

ayni durum bende de var ara kanamam oldu doktor kist patlamis dedi regl olmam gerekir di bir hafta geçti olmadim neden acaba yaaa

Bende bunu yaşadım. Reglden 10 gün sonra ara kanamam oldu az miktarda ama bir ay sürdü bu kanama. Doktora gittim. Duphaston verdi ilaç bitince regl oldum. Hormon testi yapıldı. Prolaktin yüksek çıktı. Smear örneği alındı. Rahim duvarında da kalınlaşma var dedi. Prolaktin düşsün diye dostinex diye bi ilaç verdi. Şu an onu içiyorum.

Peki normal adet gününüz geçti mi. Benim uzun sürmedi işte o yüzden diyorum acaba erken mi adet oldum

Peki normal adet gününüz geçti mi. Benim uzun sürmedi işte o yüzden diyorum acaba erken mi adet oldum
O lekelenme için jinekologa kesin gidin bir çok hastalığın belirtisi olabilir çünkü. Bende olduğu gibi sizde de sanırım lekelenme adet döngünüzü değiştirdi

Hâlâ yok mu birşey. Ben de yok off yaa
merhabaaa bugun doktora gittim tahlil yapti alttan muayene ama normal cikti her sey sadece sol yumurtalikta kist var regl yakinda olursun dedi regl nin 3.gunu tekrar gidip tahlil verecekmisim ama sebep veremedi stres flan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…