Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ara kanama döneminde antibiyotik de aldım. Çok karışığım ve gergin. Bakalım ne zaman olacak haber ver olur muayni durum bende de var ara kanamam oldu doktor kist patlamis dedi regl olmam gerekir di bir hafta geçti olmadim neden acaba yaaa
ayni durum bende de var ara kanamam oldu doktor kist patlamis dedi regl olmam gerekir di bir hafta geçti olmadim neden acaba yaaa
[/QUO
Kaç gün ve nasıl oldu ara kanaman
Kaç gün ve nasıl oldu ara kanaman bir de adetin kaçıncı gunuayni durum bende de var ara kanamam oldu doktor kist patlamis dedi regl olmam gerekir di bir hafta geçti olmadim neden acaba yaaa
Bende bunu yaşadım. Reglden 10 gün sonra ara kanamam oldu az miktarda ama bir ay sürdü bu kanama. Doktora gittim. Duphaston verdi ilaç bitince regl oldum. Hormon testi yapıldı. Prolaktin yüksek çıktı. Smear örneği alındı. Rahim duvarında da kalınlaşma var dedi. Prolaktin düşsün diye dostinex diye bi ilaç verdi. Şu an onu içiyorum.18 Kasım'da regl oldum Adet bitiminden 10 gün 3 Aralık'ta syeniden lekelenmem oldu ve 6 gün sürdü şu an 16 sında regl olmam gerekirken olmadım. Ayın 3ü mü yeni afet günüm acaba. Bilgisi olan var mı lütfen
Peki normal adet gününüz geçti mi. Benim uzun sürmedi işte o yüzden diyorum acaba erken mi adet oldumBende bunu yaşadım. Reglden 10 gün sonra ara kanamam oldu az miktarda ama bir ay sürdü bu kanama. Doktora gittim. Duphaston verdi ilaç bitince regl oldum. Hormon testi yapıldı. Prolaktin yüksek çıktı. Smear örneği alındı. Rahim duvarında da kalınlaşma var dedi. Prolaktin düşsün diye dostinex diye bi ilaç verdi. Şu an onu içiyorum.
Benim adetim düzensizdi lekelenme olduğu ay adet olmadığım için doktor duphastonu verdiPeki normal adet gününüz geçti mi. Benim uzun sürmedi işte o yüzden diyorum acaba erken mi adet oldum
O lekelenme için jinekologa kesin gidin bir çok hastalığın belirtisi olabilir çünkü. Bende olduğu gibi sizde de sanırım lekelenme adet döngünüzü değiştirdiPeki normal adet gününüz geçti mi. Benim uzun sürmedi işte o yüzden diyorum acaba erken mi adet oldum
benim 3-4gun surdu kanama yogun degildi hormonlara bakmadi ama regl olmadim muhtemelen bisiler varKaç gün ve nasıl oldu ara kanaman bir de adetin kaçıncı gunu
kesinlikle gitmem gerekO lekelenme için jinekologa kesin gidin bir çok hastalığın belirtisi olabilir çünkü. Bende olduğu gibi sizde de sanırım lekelenme adet döngünüzü değiştirdi
evet degistirdi rahim yumurtaliklar temiz dedi ama yine d hormonal olabilirkesinlikle gitmem gerek
Hâlâ yok mu birşey. Ben de yok off yaaayni durum bende de var ara kanamam oldu doktor kist patlamis dedi regl olmam gerekir di bir hafta geçti olmadim neden acaba yaaa
merhabaaa bugun doktora gittim tahlil yapti alttan muayene ama normal cikti her sey sadece sol yumurtalikta kist var regl yakinda olursun dedi regl nin 3.gunu tekrar gidip tahlil verecekmisim ama sebep veremedi stres flan dediHâlâ yok mu birşey. Ben de yok off yaa
Bir gelişme var mı ben de hâlâ tık yokmerhabaaa bugun doktora gittim tahlil yapti alttan muayene ama normal cikti her sey sadece sol yumurtalikta kist var regl yakinda olursun dedi regl nin 3.gunu tekrar gidip tahlil verecekmisim ama sebep veremedi stres flan dedi