Ara Kanama Yardım....

dejavu_one

canım oğlum varlığına şükür..
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
27.926
15.243
823
Bugün benim reglimin ilk gününden itibaren 12. günümdü ama yine regli oldum. Sabah kalktığımda gelmişti. Biz bu ay bebek düşünüyorduk 35 günde bir regli oluyorum ve haftaya reglimin 21. günü de yumurtlama zamanımdı. Yarın doktora rendevum var. Geçen ay gitmiştim yumurtlalıklarıma bakmıştı birşey yoktu bu ayda reglinin 13. günü gel demişti yarın gideceğim ama şimdi tüm planım altüst oldu. 29 nisanda öbür reglim gelecekti. Bu ara kanamadan sonra o reglim tekrar gelirmi yoksa atar mı regli tarihim yani bu reglimden başlayıp mı 35 gün saymam ve yeni regli günü mü belirlemem gerekiyor. Zaten 29 nisan normal reglimide olacaksam bebek işi olmaz sanırım. iki regli arasında o kadar kısa zamanda 21 günd bir yumurtlayan biri olarak çok zor. Ancak bu ara kanama olduğu için haftaya yumurtlama günümde yumurtlama ihtimalim var mı ben sanmıyorum ama... Sanırım bu ay bitti artık benim.. Bir de bu ay çok stres yaptım daha iki gün öncesine kadar çok stresim vardı sınavlarım vardı ondan olmuş olabilir mi... Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:

cnm iyi güzel yazmışsın ama bunu biz bilemeyizki aynı şekilde doktoruna sor hatta mutlaka git doktora bu ara kanama normal değil bide o baksın o karar verir nezaman geleceğine
saçma belki ama hamile olup çok küçük düşük yapıyoda olabilirsin
geçmiş olsun

Canım hayırlısı olsun..

Bu bebek konusunda pek plan yapmaya gelmiyor, herşeyin hayırlısı..
Doktorun gerekli açıklamayı yapar.

Stressten de düzensizleşir biliyorsun, çok kafaya takma bu işleri, benim fikrim tabi..

yok düşük yapmıyorum zaten reglimi 12 gün önce oldum yumurtlama günümde haftayaydı zaten 35 günde bir regli olduğum için 21. günümde oluyor yumurtlamam. Daha 12 gün olmuştu diğer reglim geçeli.. Gideceğim zaten normal olarak randevum vardı yumurtlama durumuma bakacaktı yarın ama başka sebeble gitmiş olacağım. Ben yaşayan biri vardır doktor birşey demiştir o kişiye diye yazdım bilgisi olan yazsın diye... Teşekkürler...

evet stres çok rol oynuyor daha çncede başka sebeblerden stres olduğumda olmuştu aynı şey bu seferde sınavlardan sanırım daha haftasonu sınavlarda çok aşırı stresliydim. Bir gün geçti kanama oldu.. Ben ona yoruyorum.. Hayırlısı artık napalım...

kendinizi rahat bırakın ınanki bebek kendiliğinde gelecektirrr:ecrin_bebek:
gecmiş olsun stres hayatınızda yok olsun sağlıklı günleree

kendinizi rahat bırakın ınanki bebek kendiliğinde gelecektirrr:ecrin_bebek:
gecmiş olsun stres hayatınızda yok olsun sağlıklı günleree

Çok teşekkürler.. Evet stres herşeyi olduğu gibi bunu da etkiliyor. Özellikle bu zamanlarda rahat olmak lazım ama işte elinde olmadna stres oluyor insan işte.. Ben çook üzüldüm bu duruma ama şimdi hayırlısı diyorum artık... Bebekler geleceği zamanı bilirler biz ne kadar plan yaparsak yapalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…