Kanamanız ne durumdaArkadaşlar bu ay ovülasyon günümde hafif pembe bir lekelenme gördüm sonra kesildi ama 2 gündür (adetime 1 hafta var) pedi doldurmuyor ama her wc’ye gittiğimde kan görüyorum kırmızı renkte. Sinirlerimi çok bozdu. Neden olabilir yaşayan var mı?
Kanamanız devam ediyor mubenimde adetime 13 gün var ovülasyon günündeyim ve ara kanama yasıyorumm
hayır 3 bucuk gün sürdü yarım yarımKanamanız devam ediyor mu
sizde mi yaşadınızçok yaşayan var sebebi belli değil
gecen ay yaşadım ben de ilk defa. Noluyoruz yaaa bu ne çocuk mu düşüyorum falan diye bile düşündüm.sizde mi yaşadınız
gittiğiniz doktorlar normal mi dedi ? böyle bir korkunuz var smear testi talep etseydiniz keşke.Bu ay da yasadım doktora da gityim hatta 2 farklı doktora cok korkmaya basladım rahim kanserinden
Ocakta yapılmıstı smear tekrar gerek gormedi sadece enfeksiyon için kültür uapıldı onda da sorun cıkmadıgittiğiniz doktorlar normal mi dedi ? böyle bir korkunuz var smear testi talep etseydiniz keşke.
Sizin ne kadar surdugecen ay yaşadım ben de ilk defa. Noluyoruz yaaa bu ne çocuk mu düşüyorum falan diye bile düşündüm.
yakınınızda ketem varsa kendinizde ücretsiz yaptırabilirsiniz. İçinizde şüphe kalmasın diye bilgi veriyorum.Ocakta yapılmıstı smear tekrar gerek gormedi sadece enfeksiyon için kültür uapıldı onda da sorun cıkmadı
benim hafif sarımsı bir renkle başladı ertesi gün kahverengi sonra adet kanamasına döndü. 4 gün sürdü.Sizin ne kadar surdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?