• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara kanama ve adet sorunu

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
688
İstanbul/Antalya
Merhaba ben en son 22 ekimde adet oldum
Daha once hic yasamadigim birsey oldu ve gayet duzenli olan adetim 20 22 kasim gibi gelmesi gerekirken

10 kasimda kanamam geldi dra gittim gebelik degil ama yumurtam catlayamamis ve kiste donusmus 3 4 gun surer normal zamaninda ader olursun dedi adetle yuksel ihtimal kistin atilir dedi

18inde hala baya kanamam devam ediyordu tekrar dra gittim gebelik testi yapti tekrar bu kadar surmemesi lazimdi dedi ilac yazdi kesmesi icin ama gerek kalmadan 20sinde bianda azaldi ve 22si gibi komple bitti

Ben simdi ne zaman adet olmam gerekirdi anlayamadim
Normal adet zamanim olan 22 kasimda olamazdim ara kanama yeni kesilmisti
Bugun 10 aralik

Yani en son adetten yaklasik 50gun gecti
Ara kanamadanda 1 ay 😥

Merhaba ben en son 22 ekimde adet oldum
Daha once hic yasamadigim birsey oldu ve gayet duzenli olan adetim 20 22 kasim gibi gelmesi gerekirken

10 kasimda kanamam geldi dra gittim gebelik degil ama yumurtam catlayamamis ve kiste donusmus 3 4 gun surer normal zamaninda ader olursun dedi adetle yuksel ihtimal kistin atilir dedi

18inde hala baya kanamam devam ediyordu tekrar dra gittim gebelik testi yapti tekrar bu kadar surmemesi lazimdi dedi ilac yazdi kesmesi icin ama gerek kalmadan 20sinde bianda azaldi ve 22si gibi komple bitti

Ben simdi ne zaman adet olmam gerekirdi anlayamadim
Normal adet zamanim olan 22 kasimda olamazdim ara kanama yeni kesilmisti
Bugun 10 aralik

Yani en son adetten yaklasik 50gun gecti
Ara kanamadanda 1 ay 😥
tarihleri çok düzenli yazmışssın ama olayın baya karışmış ben çıkmadım işin içinden ama mutlaka fikir vericek birileri vardır

canım benimde senin gibi oldu 1 hafta ara kanamam oldu sonra ağrı ile birden çoğalınca dr gittim bu seferde adet kanaman başlamış dedi peşpeşe oldu 2 hafta kanama yaşadım.

Ben yıllardır bunlarla uğraşıyorum. Düzensiz adet ara kanama çok can sıkıcı. Yeri geliyor 1 ayda 20gün kanamam olur buna adet diyemeyiz sanırım. Normal Adet oluyorum o kesiliyor 5 10 gün sonra önce lekelenme ardından kanama başlıyor. Ben şimdi adet mi oldum bi önceki o zaman neydi soruları hep aklımda ama artık bıraktım bunları. Doktorlar bi sorun yok diyor "kilo" dışında.. Bu arada yıkanabilir kadın pedi kullanmaya başladıktan sonra bu sorunlar az da olsa azaldı. Sevgiler♥️

Back