- 29 Eylül 2024
- 40
- 11
- 29
-
- Konu Sahibi moodlineoff
Bir damla kadarsa belki başka bir şey de olabilir ama 7 gün geçmiş idrar testinde mutlaka çıkar varsaPembemsi kanama bir damla kadardı 3-4 gün önce oldu eğer yerleşme kanaması ise sizce evde yaptığım test çıkar mı yarın
Cesaretimi toplayabilirsem yarın sabah yapacağım testBir damla kadarsa belki başka bir şey de olabilir ama 7 gün geçmiş idrar testinde mutlaka çıkar varsa
Buraya da yazın sonucunuzu inşallah pozitif çıkarCesaretimi toplayabilirsem yarın sabah yapacağım test
Tabi mutlaka yazarım inşallahBuraya da yazın sonucunuzu inşallah pozitif çıkar
Merhaba! Adet tarihinizi ara kanamadan mı hesapladınız aynı şeyi ilk defa yaşadım adet oldunuz mu eğer olduysanız adet tarihinden mi yoksa ara kanamadan mı hesaplanıyorTabi mutlaka yazarım inşallahteşekkür ederim yardımınız için
Merhaba adet tarihim 2 aydır ara kanamanın olduğu tarihe denk geliyor döngü tarihim değişti komple ara kanama olduğum tarihte oluyor artıkMerhaba! Adet tarihinizi ara kanamadan mı hesapladınız aynı şeyi ilk defa yaşadım adet oldunuz mu eğer olduysanız adet tarihinden mi yoksa ara kanamadan mı hesaplanıyor
Sizin de mi döngü tarihiniz değişti mi peki ?Bende aynı durumu yaşadım
Döngü tarihim değişmedi ben regl oldum bir hafta sonra iki gün süren bir lekelenme yaşadım bitti bir gün sonra yumurtladım bugünde yumurtam çatlamış ama hiç ara kanama böyle bir lekelenme yaşamadımSizin de mi döngü tarihiniz değişti mi peki ?
Doktorum bana kadınların yılda bir kez böyle ara kanama yaşayabileceğimi söyledi bir sefer olduğunda korkulacak bir şey olmadığını ama ikinciye olur ise hormon testi yapılması gerektiğini söyledi ama benim ikincisi olmadı döngü tarihim değiştiDöngü tarihim değişmedi ben regl oldum bir hafta sonra iki gün süren bir lekelenme yaşadım bitti bir gün sonra yumurtladım bugünde yumurtam çatlamış ama hiç ara kanama böyle bir lekelenme yaşamadım
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim bende takip edeceğimDoktorum bana kadınların yılda bir kez böyle ara kanama yaşayabileceğimi söyledi bir sefer olduğunda korkulacak bir şey olmadığını ama ikinciye olur ise hormon testi yapılması gerektiğini söyledi ama benim ikincisi olmadı döngü tarihim değişti
Rica ederim ne demekVerdiğin bilgi için çok teşekkür ederim bende takip edeceğim