- Emoji Skoru
- 28
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Merakli hanim
Ara kanama neden olur .adetim bir hafta önce bitti şimdi de gördüm lekelenme tarzında.korkuyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasiklarimda ağrı var evet .bunu bilmiyordum daha önceden yaşamamış olduğum için yeni birşey daha öğrendim burdaPanık yapma usutme bıke araa kanama nedenı olabılır tasa pturursun toton usur ondan bıle olabıkır, enfeksıyondan olabılır, ama bence senınkı aea kanama degıl sen yumurtluysun ondan olabılır bende de sık sık olur... Evlıysen cocuk ıstıyorsan su gunlerı degerlendır... Hatta yumurtlama kanamasıysa kasıklarında agrı da oluyordur. Dımı ara ara olması lazım
Yarın gidiyorum randevu aldım teşekkür ederimAra kanamanın pek çok sebebi olabilir. Bende de aynı sorun olmuştu, doktora gitmiştim ve sonuçta hipotiroid olduğumdan kaynaklı olduğu ortaya çıkmıştı. Tiroid ilaçlarıma başladıüımdan beri ara kanamam olmadı. Tabi sizinkinin nedeni başka olabilir. Bir doktora görünmenizde fayda var.
Kasiklarimda ağrı var evet .bunu bilmiyordum daha önceden yaşamamış olduğum için yeni birşey daha öğrendim burdageçmişte dört düşük yaptım. çocuğum da yok panik olmamim sebebi yaşadıklarım belki de.cunku hep kaybettim ben.simdide herseyden korkar oldum maleseff ..tesekkur ederim
Yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı .aslında tam düşük te denilmez üç dış gebeliğim bir de kimyasal gebeliğim var.tuplwrim de açık hsg de onda da bir problem çıkmadıHaklısın korkmakta benımde ılk oldugunda cok korkmustum doktora kostum ama bı sıkıntı cıkmadı bende cocuk ıstıyrdum 4 yıldır olmuyor cok takıp ettıgım ıcın ogrendım burada bır cok kadında da oluyor :) ıcın rahat olsun degerlendır bu gunlerı gevmıs olsun pıhtılasma testı yaptırdın mı canım
Yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı .aslında tam düşük te denilmez üç dış gebeliğim bir de kimyasal gebeliğim var.tuplwrim de açık hsg de onda da bir problem çıkmadı
Yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı .aslında tam düşük te denilmez üç dış gebeliğim bir de kimyasal gebeliğim var.tuplwrim de açık hsg de onda da bir problem çıkmadı
Tüplerde göremedik ki .dış gebeliğin nerede olduğu gorulemedi hatta.genetik bölümünden DNA testini verdim esimde kromozom, sonuçlarını bekliyoruz .beş doktor değiştirdim .dört tanesi dış gebelik dedi.besinci doktorum da dış gebelik olmadığını biyokimyasal gebelik olduğunu söyledi.kafamiz karmakarışık yani .ilginç tarafı da hamileligimde düşük belirtim aynı hafta aynı gün de başlıyor .HCG azalıp artınca da iğneyle tamamen sonlandırıyor lar.Dıs gebelıkler hep aynı tuptemı canım bır tanıdıgımda sureklı aynı tupunde dıs gebelık oluyor sureklı dedıgım 2 defa oldu doktor o tupte bır sorun var korun demıs amelıyatta tavsıye etmıs ama bebek ıstemedıgı ıcın amelıyat ıstemedı korunuyor
Hiç gebe kalmadım derkenO zaman dna hasar testı yaptrman lazım... Spermden bakılıyr cunku dnası bozuk spermler yumurtayla bırlesınce vucut atıyor bebegı bır cesıt savunma mekanızması gıbı. sureklı dusuklerın sebeblerı arasında bu onemlı bır etkenbenımde tum tahlıllerım temız cıktı esımınkılerde temızdı ama ben hıc gebe kalamdım ben genetık bolumune basvurdum bana pıhtılasma ve kromozom esımede sadece kromozon tahlılı yaptılar dna hasar ıcın dusuk olması lazımmıs
Tüplerde göremedik ki .dış gebeliğin nerede olduğu gorulemedi hatta.genetik bölümünden DNA testini verdim esimde kromozom, sonuçlarını bekliyoruz .beş doktor değiştirdim .dört tanesi dış gebelik dedi.besinci doktorum da dış gebelik olmadığını biyokimyasal gebelik olduğunu söyledi.kafamiz karmakarışık yani .ilginç tarafı da hamileligimde düşük belirtim aynı hafta aynı gün de başlıyor .HCG azalıp artınca da iğneyle tamamen sonlandırıyor lar.![]()
Hiç gebe kalmadım derkencocugunux olmadı mı .kaç yıllık evlisiniz ki
Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah Allah ıkgıncmıs Allah sıfa versın canım
bes yıllık evlıyım. evet hıc gebe kalamadım olmadı cocugum yok.
Peki tedavi görüyor musunuz bunun içinAllah Allah ıkgıncmıs Allah sıfa versın canım
bes yıllık evlıyım. evet hıc gebe kalamadım olmadı cocugum yok.