Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama kanamasıysa eğer 14 içinde adet olursun ama başka nedenlerle ara kanama varsa ona bişey diyemicem canım ara kanamayı adet için baz alma bence
Yumurtlama kanamasıysa eğer 14 içinde adet olursun ama başka nedenlerle ara kanama varsa ona bişey diyemicem canım ara kanamayı adet için baz alma bence
Düşük tehlikesidir canım oda. Ara kanama bazen kistlerden kaynaklı olabiliyor bende de oluyor devamlı kistim var mesela 1 ay ilaç kullandım ve yattım çok şükür tutundu şuan 11 yaşında
Bbilemedimkine maşallah benimde 1 sene önde erken doğumum oldu devamlı düşük riskim vardı ama bebek sağlıklıydı 22 haftalık aldılar mecbur plesenta benim idrar torbama yapışmıştı ameliyat esnasında rahimim yarısı alındı idrar torbama işlem gördüm kızım 1 saat yaşabilmiş ben göremedim bile bilincim kapalıymış veren Allah veriyor doğucak yicek ekmeği varsa geliyor bu dünyaya