- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
geç gebelik de olabilir,tiroid sorunu da....tiroid düzensizliği de adet düzensizliği yapıyor..Selamlar,
yaşım 24, cinsel yaşantım var.
son 6 aydır adet düzenimde değişiklikler var, bazı aylar gecikmeler yaşamaya başladım.
Bu ay da 13 gün gecikti.
13 marttan beri olmuyor.
doktora gittim .hamilelik hormonuna, hamile değilim.
kist de yokmuş.
doktora söylemeyi unuttuğum bir şey var Nisanın ilk haftası ARA KANAMAM oldu.
hayatta ilk defa başıma geldi. 2 gün falan sürdü. kahverengi vs. değildi. bildiğimiz kan ama az miktarda ara ara gelmişti.
ben bunu doktora söylemeyi unuttum. o da bana tarlusal verdi.
doktor önce ilacı iç adet olunca gel hormon tahlili yapıcam dedi.
sonra bundan vazgeçti ilacı iç 15 gün sonra hala olmadıysa gel dedi.
ben sizce ne yapayım?
regl olursam boşverip gitmesem ve gelecek ay olacak mı zamanında diye beklesem mi?
bekle canım. gec döllenme olabiliyor. tarlusal düşüge sebebiyet veriyor biraz daha bekle derim
geç gebelik de olabilir,tiroid sorunu da....tiroid düzensizliği de adet düzensizliği yapıyor..
ama ara kanama içn geç döllenme de olabilir.bence bi telefon açıverin doktorunuza.
valla içiyorum tarlusal'ı 2 gün oldu bugün.
doktor kan tahlilinde beta hcg değerlerim 1,20 den küçük çıktığı için gebelik yok dedi.
yine de olabilir mi ki :44: :18::18::18::18::18:
daha 2 ay önce tiroide baktırdım o da yok guatr falan temiz çıktı
doktor devlet hastanesindeydi
en iyisi kendime sürekli gideceğim bir doktor edinmek
Tarlusal'ı 5 gündür içiyorum. Daha adet olmadım :44:
zeytinagaci merhaba biz sennle bir topikte karsılastk sanki. sen hala adetv olmadın mı bnce artık dr gitmelisin
merhaba,
daha önce başka bir mesajımda denk gelmiş olabiliriz.
aralık ayında ben bir kere "norlevo" içtim.
o aydan sonra adet zamanlarım değişti. :44:
45 gündür adet olmuyorum işte. bakalım ilaçtan sonra tekrar gideyim.....
hmm peki nervole nedir ?
hmm peki nervole nedir ?
şüpheli ilişkiden sonra istenmeyen bir gebelik oluşmaması için alınan ERTESİ GÜN hapının markası canım..
Selamlar,
yaşım 24, cinsel yaşantım var.
son 6 aydır adet düzenimde değişiklikler var, bazı aylar gecikmeler yaşamaya başladım.
Bu ay da 13 gün gecikti.
13 marttan beri olmuyor.
doktora gittim .hamilelik hormonuna bakıldı, hamile değilim.
kist de yokmuş.
doktora söylemeyi unuttuğum bir şey var Nisanın ilk haftası ARA KANAMAM oldu.
hayatta ilk defa başıma geldi. 2 gün falan sürdü. kahverengi vs. değildi. bildiğimiz kan ama az miktarda ara ara gelmişti.
ben bunu doktora söylemeyi unuttum. o da bana tarlusal verdi.
doktor önce ilacı iç adet olunca gel hormon tahlili yapıcam dedi.
sonra bundan vazgeçti ilacı iç 15 gün sonra hala olmadıysa gel dedi.
ben sizce ne yapayım?
regl olursam boşverip gitmesem ve gelecek ay olacak mı zamanında diye beklesem mi?
Mrb canim benim basimda geldi gecen ay, 25 subatta son adetimi oldum 10 martta 13 marta kdar 3 gun ara kanamam oldu dr a gittim dr vajina icinde kanama alani yok dedi, adetimin 25 martta olmasi gerekirken gelmedi, 7gun sonra tekrar dr a gittim kan verdim gebelik ve yumurta ile ilgili olan fsh 0.63 lh 0.83 cikti normal degerleri 6 ike 10 arasinda olmasi gerekirken cok baskilanmis benim degerimin karsisinda gebelik yaziyordu beta hcg ise 1 in altinda cikti, dr sasirdi degerlerin gebelikte olusan baskilanma degeri ama bete hcg yok dedi, beyindeki hormonlari calistiran hipofiz bezinin az calismasindan da bu durum olabilirmis, kendine hic bir seyi sikinti yapma biraz dinlen tatil yap ilac vermeyecegim 10 gun icinde kendiliginden olacak dedi adetimin gecikmesinden 12 gun sonra adet oldum, sonra dr adetin 3 gunu kan ver tekrar bakalimdedi tekrar verdim degerlerim ikiside 6nin uzerinde yani normale donmus, bazen beynimiz oyun oynuyor canim bir yasadigimiz stres siknti yorgunluk durularinda hipofiz bezi az calisirmis bilgin olsun simdi adetin geldimi nasil son durum
detaylı yorumun için teşekkürler :)
evet son 2-3 haftadır çok stresliyim
hatta yüzüm sivilce tarlasına döndü.
13 marttan beri hala regl olmadım.
adet söktürücü biteli 2 gün oldu
dün sol yumurtalığım inanılmaz ağrıdı bütün gün, gece geçti.
göğüslerimde sızlama vardı 3 gündür
bugün o da geçti.
kısacası 49 gündür adet olmuyorum
Uzman bir dr gitsen iyi olur hangi ikdesin bilmiyorum ama ben ankaradyim burada hastanelerin semt polkliniklerinde ultrasonla birak vajinal ic organlara kadar bakiyorlar benim adet gecikmem oldugunu soyledim dr karacigerimden bobregime kadar tum ic organlarin ultrasonunu istedi 1 gunde cekildi ayni gun dr gosterdim, insallah en kisa zamanda adet olursun icin rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?