Ara Güler: Üniversite dediğin aptallar yığınıdır

VEdeBU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
6.013
10.920
198
Ara Güler, Tempo Dergisi' ne verdiği röportajda, "Birkaç değerli profesör dışında üniversite dediğin aptallar yığınıdır. Gerisi b.ktur. Benim sınıf arkadaşlarım ordinaryüs oldu. Öyle olmadıklarını biliyorum" ifadelerini kullandı.
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL- Türkiye’de yaşana değişimlere farklı bir açıdan bakan usta fotoğrafçı, insanların gelen yeniliklerle gerilediğini belirterek, Biz de değişiyoruz. Antibiyotik devri bile bitti. Ama şunu söyleyeyim; insanlar aptallaştı. Birkaç değerli profesör dışında üniversite dediğin aptallar yığınıdır. Gerisi b.ktur. Benim sınıf arkadaşlarım ordinaryüs oldu. Öyle olmadıklarını biliyorum” ifadelerini kullandı.

Diğerlerinin bu isimler gibi başka başka olamamaları, birey olmayı beceremeyip koyun sürüsü psikolojisiyle yaşamalarından mı?

Birey olmayı bırak, adam olmayı bilmiyoruz. Ne hakkında müzik zevkin olacak? Bir senfoni mi yazdın bugüne kadar? Sezen Aksu, Zeki Müren… Senin müzisyenin bu. Valla bunlarla olmaz.

Her şeyin sebebi kapitalizm mi?
Tabii. İnsanlar biraz para gördü. İnşaatlar çoğaldı. Adam ev aldı, karı aldı, çocuk yaptı. Evi geçindirmeye çalışıyor. Allah’a da inanıyor. Beş vakit de namaz kılıyor. Mesleklerini sevmiyor ve bilmiyorlar. Geçinmeye bakıyorlar abi. Müstahakız.

Fotoğraflarınızda Türkiye’nin insanları var. Bu kareler onları sevmeseydiniz ortaya çıkabilir miydi?
İnsanları sevmek istiyorum ama pez….nkler sevilecek mahluklar değiller. Çok b.ktan herifler var aramızda. Yalnız tahsil olarak değil. Ruh olarak fena adamlar var. Bir an evvel ölmeyi, rahat etmeyi tavsiye ederim.

ÜNİVERSİTE APTALLAR YIĞINIDIR
İstanbul ve Anadolu’da son 10 yılda inanılmaz bir fiziksel değişim yaşandı. Binalar değiştikçe insanlar da dönüştü mü?

Dünya değişti. Biz de değişiyoruz. Antibiyotik devri bile bitti. Ama şunu söyleyeyim; insanlar aptallaştı. Birkaç değerli profesör dışında üniversite dediğin aptallar yığınıdır. Gerisi b.ktur. Benim sınıf arkadaşlarım ordinaryüs oldu. Öyle olmadıklarını biliyorum. (SÖZCÜ)
http://www.radikal.com.tr/hayat/ara-guler-universite-dedigin-aptallar-yiginidir-1487622

Okusan bir dert okumasan bir dert.
Yani okuyunca çok bir şey olmuyor bu ülkede ama o kampüse girenle girmeyen 50 metre uzaktan anlaşılıyor nasıl bir yerse.

Üniversite aptallar yığınımıdır bilememm ama şu an bir yarışma başladı biri bizi gözetliyor gibi.. anamm bir baktım çoğu üniversiteliymiş.. ne kadar gayesiz ve boş yaşamm..

Sevgilisine "i love you i'm going to blow up your school" şarkısını dinleten nice e***k -ayrıldıktan sonra- şu an yurt dışında yüksek lisans yapıyor. -ben değil ben değil-
Ara beyi de yakında bir eğitim programına kayıt yaparken görebiliriz.

evet üniversite aptallar yığını oldu. Keza bir ton yeni üniversite açıldı, kalitesiz, niteliksiz öğrenci ve öğretmenlere sahipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…