Aile Planlaması Ara ara adet kanamasi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

bktpzrlgl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
7
2
26
Merhaba hanımlar 2 aydır adetim 15-20 gün geçiyordu bu ay iSe kan geldi adet oldum sandım ama bütün gün orkidimi sadece lekeledi aynı şey 3 gün oldu sonra 2gun sonra yine aynı ic camasirim kan içinde kaldı ve sonra birdaha gelmedi gün içinde 1 kez geliyor baskada gelmiyor hiç böyle olmamıştım neden olmuş olabilir sizce

adet azalmasimi oldu acaba kac yasindasiniz birde doktora gostersenizmi acaba 2 ay gec gelior ve bu ayda azalma oluor yasiniz genc ise menapoz olamaz ama ader azalmasi die birsey duymustm yada kullandgniz hap varmiydi o etkiler mesela ben yasmin biraktm bu ay az geldi kanamam ki yogun olurdu benim ama biliorm ki dogum kontröl haplari biraktikdan sonra ilk aylar etkilior yada pco varmi veya yumurta tembelligi varmi doktora gorunseniz iyi olur gerci simdi korona var gitmeyebilirsin gidersende dikkatli ol

22 yaşındayım hiç-bir ilaç kullanmıyorum şuanda bir kaç gün daha bekliyim aynı devam ederse kadın dogumcuma giderim çok kalabalık değil klinik olduğu için ama insan yinede korkuyor kirpmadan nerden geliceği hiç belli olmuyor

bir kere bnmde bayaga gelmedigi olmustu ama olabilir sen bekle istersen smdi doktora yani hastaneye gitmek sakincali benjm görüşüm baktırayım derken virus kapma.bakalm bu onundeko reglin nasil olck bazen hormonlardan dolayida gunu veya miktari degisebilior

merhaba sizin duruma benzer bir durum yaşadım geçen ay iki kere adet oldum biri sadece lekelenme idi 10 gün sonra normal oldum. Bu ay ise iki gün geçti henüz olamadım Dr a gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum virüs ten

Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız ondan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…