Gebeliğe Hazırlık Ara Adet Kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mrv59

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
42
14
3
32
Merhaba Hanımlar 13 gün arayla 2. adet dönemimi yaşadım ve 3. gün halen devam etmekte olup kasık ağrılarım var. Bu durumu yaşayıp hemen hamile kalan yada konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır.

daha önce başına böyle bir surum gelen yokmu????

daha önce başına böyle bir surum gelen yokmu????
Benim oldu cnm 4 gun kahverengi leke geldi sonra kesildi dr gitmedim 8 gun sonra da tekrar kanamam başladı ama kahve degil kırmızıydı dr yine gitmedim ilcede yasiyorum ve burda dr yok sonra adetlerim duzelmeye başladı eskiden sürekli gecikirdi filan 4 aydir gunu gününde geliyor yarın tam adet gunum 20 den 20ye eskiden boyle degildir adetimin gecikmesi 40 günü bile buluyordu

benim adetlerim çok düzenliydi hiç böyle bir durumla karşılaşmadım açıkçası

benim adetlerim çok düzenliydi hiç böyle bir durumla karşılaşmadım açıkçası
Benim degildi bunun icin dr gitmistim normal dedi yaşin genc evkendikten sonra tekrar gittim rahmin bebek arıyor dedi sonra da boyle olunca artık duzelmeye başladi kendiliğinden hicbirsey de yapmadım

Sen başka bi konuda çocuk sahibi olmak istediğini yazmissin acaba stres mi yapiyosun takma takınca hormonlar bozulur

çok taktığım yok aslında ilk defa başıma böyle bir durum geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…