Bebek İkinci El Arıyorum:0-3/0-6 ay erkek için astronot, kalın kışlık polar mont, göğüs pompası

Cnm ankaraya elden teslim yapabilirim acelen yoksa.hangi semttesin? Esim sik sik ankaraya gidiyor is için. Semt yakinsa elden gelip alirsan olabilir. Yinede sen bilirisn

Merhaba elinizde 6 ay üstü için de var mı

Cnm ankaraya elden teslim yapabilirim acelen yoksa.hangi semttesin? Esim sik sik ankaraya gidiyor is için. Semt yakinsa elden gelip alirsan olabilir. Yinede sen bilirisn
canım bugün k.biraderimin hediyeleri geldi. Sallanan ana kucağı da göndermişler. İhtiyacım kalmadı, çok teşekkürler...

9. Ay yaza denk geliyor canım. Hem daha erken benim için . Yenidoğan, 3 aylık, kalıp durumuna göre kalıp küçük olursa diye en fazla 6aylık bakıyorum. 0-3 ve 3-6 falan.

9. Ay yaza denk geliyor canım. Hem daha erken benim için . Yenidoğan, 3 aylık, kalıp durumuna göre kalıp küçük olursa diye en fazla 6aylık bakıyorum. 0-3 ve 3-6 falan.
elimde 3-6 aylık astronot var temiz...içi sıcacık tutuyor bende geçen sene ekim annesiyim....uyku tulumu ve kıyafetler de var istersen onları da yüklerim.... düşünürsen çorumdayım... tulumun eldivenleri de var içine çıtlı.....çekmeyi unutmuşum
a

birinden haber bekliyorum astronot için. birkaç gün daha bekleyeceğim olmazsa haberleşiriz

merhaba kiremit84 elimde çok az kullandığım lansinohun çiftli pompasından var sıfırları250- 300 civarı ben artık nerde kullancam ilgilenirsen 100 tl ye kargo senden gönderebilirim.

merhaba kiremit84 elimde çok az kullandığım lansinohun çiftli pompasından var sıfırları250- 300 civarı ben artık nerde kullancam ilgilenirsen 100 tl ye kargo senden gönderebilirim.
Bi manuel lansinoh aldım canım. Elektriklisini Ankara'da elden almak isterim.

isterseniz kargo benden gönderebiliriz. çünkü evde fazlalık.

isterseniz kargo benden gönderebiliriz. çünkü evde fazlalık.
teşekkürler, kargo masrafından değil de görerek hatta mümkünse deneyerek alınması öneriliyor. Her pompa herkese uymayabilirmiş, o yüzden ilgin için çok teşekkürler...

Hala kalın kışlık ceket, mont polar gibi sryler ile Elektrikli kullanışlı bi süt pompası ve 62 bedene kadar astronot tulum arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…