Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El Arıyorum:0-3/0-6 ay erkek için astronot, kalın kışlık polar mont, göğüs pompası
- Konu Sahibi kiremit84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba elinizde 6 ay üstü için de var mı
canım bunlar var bende bende 28 ekimde doğum yapmıştım..mavi olan battaniye kadife mothercare diğeri fuar baby patikler mothercare mavi polar hırkayı mont niyetine kullandım ..patiklerin yanındaki mavi mothercare de mont niyetine kullanıldı..zebralı ve ayıcıklı tulumlar fuar baby kadifedir diğer mavi tulum mothercare ..mavi penye hırkalar ev hırkası biri 0-3 aylık diğeri 3-6 aylık yelek 0-3 aylık takım mothercare 0-3 aylık beyaz hırka mothercare kalın baya..0-3 aylık..
3 ay üstü organik kıyafetlere talibimmrb) bizde ekim dogumluyuz, elimde bebe chocolat organik kadife tulumlar var. isterseniz mailinize resim gondere bilirim, bebek bakim canta- portbebe var. eve gelip goryp ala bilirsiniz. astronot tulum var
Teşekkür ederimbirkaç parça birşey var canım Eki Görüntüle 1258983 bu 6-9 aylık Eki Görüntüle 1258987 bu 6-9Eki Görüntüle 1258988 Eki Görüntüle 1258990 bunlar var sadece ..
- 3 Ocak 2014
- 217
- 103
- 53
canım bugün k.biraderimin hediyeleri geldi. Sallanan ana kucağı da göndermişler. İhtiyacım kalmadı, çok teşekkürler...Cnm ankaraya elden teslim yapabilirim acelen yoksa.hangi semttesin? Esim sik sik ankaraya gidiyor is için. Semt yakinsa elden gelip alirsan olabilir. Yinede sen bilirisn
- 3 Ocak 2014
- 217
- 103
- 53
1 yaş çok büyük canım. Küçük bi şeyler yok mu?1 yaş için mont var isterseniz fotoğraf yükleyebilirim
- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
elimde 3-6 aylık astronot var temiz...içi sıcacık tutuyor bende geçen sene ekim annesiyim....uyku tulumu ve kıyafetler de var istersen onları da yüklerim.... düşünürsen çorumdayım... tulumun eldivenleri de var içine çıtlı.....çekmeyi unutmuşum9. Ay yaza denk geliyor canım. Hem daha erken benim için . Yenidoğan, 3 aylık, kalıp durumuna göre kalıp küçük olursa diye en fazla 6aylık bakıyorum. 0-3 ve 3-6 falan.
- 1 Mart 2013
- 2.148
- 157
- 113
Merhaba elimde 3-6 aylıklar ve Bot var dusunursenız topigim hepsi markalıdır
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/37253600/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/37253600/
- 3 Ocak 2014
- 217
- 103
- 53
birinden haber bekliyorum astronot için. birkaç gün daha bekleyeceğim olmazsa haberleşirizelimde 3-6 aylık astronot var temiz...içi sıcacık tutuyor bende geçen sene ekim annesiyim....uyku tulumu ve kıyafetler de var istersen onları da yüklerim.... düşünürsen çorumdayım... tulumun eldivenleri de var içine çıtlı.....çekmeyi unutmuşuma
- 3 Ocak 2014
- 217
- 103
- 53
Bi manuel lansinoh aldım canım. Elektriklisini Ankara'da elden almak isterim.merhaba kiremit84 elimde çok az kullandığım lansinohun çiftli pompasından var sıfırları250- 300 civarı ben artık nerde kullancam ilgilenirsen 100 tl ye kargo senden gönderebilirim.
- 3 Ocak 2014
- 217
- 103
- 53
teşekkürler, kargo masrafından değil de görerek hatta mümkünse deneyerek alınması öneriliyor. Her pompa herkese uymayabilirmiş, o yüzden ilgin için çok teşekkürler...isterseniz kargo benden gönderebiliriz. çünkü evde fazlalık.