Ar Yıldız Ankara'da nerede bulabilirim lütfen yardım..

bernagoktas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
26
0
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba.Ben Ankara'da yaşıyorum ve çeyizime alacağım ürünlere ilişkin mağaza konusunda bir tek ar yıldızda sorun yaşamaktayım.Ankara'da ar yıldızın özellikle çatal kaşık takımlarını bir arada bulabileceğim bir mağazasını bulamadım.Sadece bazı züccaciyecilerde bir iki ürünü oluyor o kadar.Kendisinin bir mağazası yok mudur acaba?Yada en çok ürününün bulunduğu mağaza hangisidir?Bana bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirlerse çok sevinirim.

Canım Ankarada nerede oturuyorsun. Ben Eryamandayım ve Optimum Outlette en alt katta iki tane çeyiz mağazası var Lively ve Aydoğanlar her ikisinde de Aryıldız ürünleri var. Ayrıca Ulusta Çıkrıkçılardaki mağazalarda da bulabilirsin. Kayalara bak derim.

Allain bende artık öyle yapmayı düşünmüştüm.Aryıldızın bir mağazasını yada merkezini arayıp en geniş ürün yelpazesini bulabileceğim bir mağazasını soracağım sanırım.Teşekkür ederim..

gnnrkcy bende batıkentteyim.Optimumdaki altkattaki mağazalardan birine bakmıştım hangisiydi hatırmamıyorum ama pek seçenek yoktu.2 takım vardı sadece.Yazmış olduğun iki mağazaya da yine bir bakayım.Zaten olmadı aryıldız bulunan mağaza mağaza gezip en azından internetten görüp beğendiğim ürünlerini öyle bulur da birde canlısını görürüm artık:)Teşekkür ederim.Bu arada 'Ayrıca Ulusta Çıkrıkçılardaki mağazalarda da bulabilirsin.Kayalara bak derim.' yazmışsınız bu çıkrıkçılar yer ismi mi ve Kayalar da mağazanın adı mı bana bilgi verebilirmisiniz bir bilgim yokta.Şimdiden tekrar teşekkürler..

gnnrkcy arkadaşım internetten araştırdım buldum çıkrıkçıları ve kayalar mağazasını.Teşekkür ederim..

Rica ederim :) Geç kaldım cevap yazmakta sen bulmuşsun bile Ankarada ben de 1,5 sendir çalışıyorum. Çeyiz almaya yeni başladım sayılır araştırıyorum. Sen de yeni yerler keşfedersen paylaşmanı rica ederim :)) Ayrıca Armadanın, Ankamallın en alt katlarında da çeyiz eşyaları satan dükkanlar var. Özellikle Armada çok sakin olduğu için hoşuma gidiyor. Sadece Aryıldız mı düşünüyosun Hisara da bak bence. Ben Optimumdaki Aydoğanlara baya bir indirim yaptırdım. Hisarın kendi mağazası bile yapmadı bu indirimi hem de taksitli fiyata. Hisar Milano ve Hisar Mercury modelleri çok hoşuma gidiyordu. Katalog fiyatı 830 olan Milano Saten 89 parça fiyatına 115 Parçayı 590 a 8 taksit yapmışlardı. tüm Ankaraya baktım diyebilirim en iyi pazarlığı onda yapabildim. Tabi seninle ilgilenecek olan satış görevlisine de bağlı. Bol Şans. Öptüm canım.

Canım ben daha bir şey almadım çeyizime düğünüm de aslında altı ay sonra ama neyi nerden alabilirim hangi markanın neyini alabilirim diye araştırma içerisindeyim.Hemen hemen hangi markanın hangi ürününü alacağıma karar verdim.Ama daha fiyat araştırması aşamasına geçemedim.Ama Batıkentte olduğum için almayı düşündüğüm markaların eğer istanbul yolu üzerindeki mağazası varsa orayı mutlaka bakmayı düşünüyorum.Daha uygun olabilir belki diye.Ama hem markaların kendi mağazalarını hem de bir çok markanın bir arada bulunduğu mağazaları da gezeceğim.Bu tür mağaza olarak da senin de söylediğin gibi optimum aydoğanlar ve lively; kızılayda parlak billuriye,aydoğanlar,kayalar,alp billuriye ve evshop birde ulustaki kayalar benim bulduklarım. Daha gitmedim ama bunların araştırmalarıma göre hem çeşit çokmuş hemde uygun fiyatları varmış..

Arkadaşlar zaten bilgi vermiş.
Benimde sana bir önerim olacak.
Ar-yıldız kalitesi zaten belli modelide katalogdan seçip getirtebilirler.
Mağazalarda bunuda dikkate al canım.

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…