Bebek Beslenmesi AR mamalara hangi biberon?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

TARHAN

Kaan Egemen'im hoşgeldi:)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
2.903
8
116
Kocaeli
arkadaşlar bebeğim 3 aylık sütüm azaldı. reflümüz olduğu için doktor AR (antireflü) mama kullanın dedi. ama bu mama bu aydaki bebeklere göre yoğun. 0+ biberon ağızlarından akmıyor. geniş ağızlı biberon aldım onu da tutamıyor.

şimdilik kaşıkla idare ediyoz ama geceleri uykusu açılacak bu sefer de kaşıkla yedirirsem.

3 aylık bir bebeğe yoğun bir mamayı hangi biberonla verebilirim acaba?

elimde yenidoğanlar için dr brown's var mama yoğun geliyo akmıyo, chicconun geniş ağızlı +4 ay biberonu var onu alamıyo. birde normal delikli kauçuk uçlu chicco aldım çekse gelecek mama ama onu ağzına bile sürmüyo öğürüyo.

Benimm oglum 10 aylik oldu.hic anne sütü veremedigim icin mama ile besliyorum dogdugundan beri oglumu.aptamil kullaniyorum heo.ama bira ara cok istahsizdi ve devamli kusuyordu o zaman aptamil AR kullandim bende.simdi normail beberon uclari var ya hani.ben hep nuk markasinin kullandim halada kullaniyorum.nuk 0-6 ay biberon ucunun ucunu igne yada kücük bir makas yardimi ile biraz büyüttüm.cünkü seninde dedigin gibi fasla akiskan degil ar.büyüttükten sonra rahat rahat icir bir problem olmadi.hatta alisti deligi büyütülmüs biberonda simdi normal aptamil kullandigim halde genede büyütüyorum biberon deligini.

canım dr brown's ın y kesim biberon emziği var
onu alıp dene bence
çünkü o pütürlü gıdalar için kullanılıyo

teşekkürler arkadaşlar Y kesim bberon ucunu uzun aramalar sonunda buldum ama tekrar kaşığa dönüyorum çünkü 3 gündür oğlum beni emmek istemiyor sanırım biberona alıştı kaşığa devam etcez tamda biberon ucumuzu bulmuştuk ama oğlum tekrar beni emsinde ben herşeye razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…