Ar El ve Ayak terlemesi

esoux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
208
1
Merhaba kızlar bnde yıllardır bu sorun var.napmalıyım?geçen yıl tahlil fln yaptrdım bir hastalığın belirtisi falan değilmiş.ama ellerim ve ayaklarım herzaman terli oluyor yaz ,kış,gece ,gündüz..sürekli!! buda bende sosyal bir güven eksikliği yaratıyor açıkçası.biri tokalşmak için elini uzatıyor ben vıcık vıcık..:1no2: yazı yazarken r,esim yaparken falan kağıtlar su gbi.. ayaklarımda aynı şekilde açık ayakkabı giyemiyorum ayaklarım kayıyor yürüyemiyorum:a015: İÇİNİZDE BÖYLE BİR DERDİ OLUPTA BİŞEY KULLANAN VARMI ? KREM FALAN YADA BİTKİSEL BİRŞEYLER ??? LÜTFEN YARDIME DİN ÇOK TAKIYORUM BEN :1no2::sm_confused::a015:

:1hug:

benim karseşimdede aynı sorun var oda gitti doktora ama hiçbişey çıkmadı sinirli birisimisin.kardeşim çok sinirli ben ona bağlıyorum ama.bulursak çözüm sana haber veririm

benim karseşimdede aynı sorun var oda gitti doktora ama hiçbişey çıkmadı sinirli birisimisin.kardeşim çok sinirli ben ona bağlıyorum ama.bulursak çözüm sana haber veririm

hayır canım hiç sinirli değilimdir..küçüklüğümden beri var bu durum:bbo:senağlama

marmariste bir doktor varmış el ve ayak terlemesine ufak bi müdahalede bulunup kesin çözüyormuş
ayrıntılı bilgiyi ;arkadaşım ekim ayında gelecek ondan öğrenip size iletirim
en azından bir bilginiz olur

canım tereson diye bir krem varmış seçkin eczanelerde satılıyormuş aynı sorun bende de var ellerim ve ayaklarım çok terliyor ben de alıp kullanmayı düşünüyorum.

Merhaba kızlar bnde yıllardır bu sorun var.napmalıyım?geçen yıl tahlil fln yaptrdım bir hastalığın belirtisi falan değilmiş.ama ellerim ve ayaklarım herzaman terli oluyor yaz ,kış,gece ,gündüz..sürekli!! buda bende sosyal bir güven eksikliği yaratıyor açıkçası.biri tokalşmak için elini uzatıyor ben vıcık vıcık..:1no2: yazı yazarken r,esim yaparken falan kağıtlar su gbi.. ayaklarımda aynı şekilde açık ayakkabı giyemiyorum ayaklarım kayıyor yürüyemiyorum:a015: İÇİNİZDE BÖYLE BİR DERDİ OLUPTA BİŞEY KULLANAN VARMI ? KREM FALAN YADA BİTKİSEL BİRŞEYLER ??? LÜTFEN YARDIME DİN ÇOK TAKIYORUM BEN :1no2::sm_confused::a015:

:1hug:
merhaba cnm... aynı şikayetlerin bendede var malesef. çocukluğumdan beri aynen devam ediyor. duyduğuma göre bazı hastanelerde ışın tedavisi uygulanıyormuş ama ne kadar sağlıklı bilinmez tabi... eğer bir çare bulduysan banada bildirirmisin ne olur. sevgilerimle görüşmek dileğiyle hoşçakal..

pers-mat diye bir jel verdi doktora gittim.. sabah akşam sürüyorum..işe yarıyor !! tamamen yok etmiyor arada yine terli oluyor ama kaydirigubbakcemile2azalttığına eminim

canım bende de aynı sorun var. ben terkur adında bir krem aldım eczaneden. fiyatı 4,63 TL. ilk 4gün her gece yatarken elime ayağıma koltuk altıma sürdüm. daha sonraları gün aşırı kullandım. 2 hafta kullandım daha bitmemişti etkisini çok muhteşem şekilde gördüm şuanda hiçbir sorun yaşamıyorum. şiddetle tavsiye ederim canım

evet canım benim arkadaşımda da vardı gidip klips taktırdı kolaltından girip ameliyat yapmışlar ama memnun olmayan da oluyo sonra işin yoksa klipsleri çıkarmak için ameliyat ol zor valla geçmiş olsun

ben klips taktırdım yeni çok memnunum süper bişeyy merak edenler özelden msj atablr..
geçmiş olsnn.

mrb benımde boyle bır sorunum var benım sadece yazları kışlara göre daha cok terlıyo dedıgın gıbı guvensızlık yaratıyo ben doktora falan gıtmedım bir yerden fazla tuz yenmesıyle bır alakası olabılecegını okumustum.bıde bunun ıcn ne doktoruna gıttıdgınıde sorabılırmıyım ? bı cozum bulursan banada haber verrrrsen seviniriim :KK70:

merhaba
bende de aynı sorun var malesef.. özellikle yazları çok rahatsız edici boyutlara ulaşıyor. açık ayakkabılarımı rahatlıkla giyemiyorum, ellerimle birsüre tuttuğum herşey sırılsıklam oluyor, insanlarla tokalaşmak imkansızlaşıyor..

mavi88 tuz yenmesiyle alakalı olabilir demişsin ama ben tuz hiç kullanmıyorum mesela..
troid bezlerinden şüpheleniyordum onlar da temiz çıktı.. başka ne sebebi vardır bilmiyorum. bir arkadaş sinirli bir insan olmakla alakası olabilir demiş.. evet ben biraz sinirli bir insanım :S

ben yazın ellerim ve koltuk altıma botox yaptırmayı düşünüyorum. 6 ay kadar gidecek bir işlem böylece yazı rahat atlatırım :) ayaklarıma yaptıramam ama :KK70:

arkadaşlar merhaba bende sizin gibi aynı dertten muzdaribim :sinifsinif: sizin dediğiniz ilaçları araştırdım internetten sonuç olarak:
pers-mat için bişey diyemem
terkur için iyi yorumlar okudum hem fiyatıda iyi yani bu derdi ben kendimi bildim bileli çekiyorum neden bu kadar çekmişim bu fiyata tedavisi varken anlayamadım :sm_confused:
tereson: bu ilacın kendine özel sitesi var internet üzerinden siparişlede gelebiliyomuş ve seçkin eczanelerde bulunuyo. hangi eczanede olduğunu ilacın sitesinde belirtmişler. fiyatna gelince 50,00 tl gibi bişey sanırım. ama çok iddialı bi ilaç yorumlarda olumlu.
ben şahsen önce fiyatı düşük olandan yani TERKUR dan başlamayı düşünüyorum. baktım memnun kaldım devam ederim ama faydasını görmessem değiştiririm.
arkadaşlar kullandıktan sonra yorumlarımı yazarım. sizlerden de bekliyorum. görüşmek üzere...:enbuyukkk::eek:opuyorumnanaktan

arkadaşlar bu arada araştırırken başka bi ilaç daha buldum
kursept: ter kokusu oluyosa bunu öneriyormuş doktorlar ama kokusuz bi ter olursa terkur u tavsiye ediyorlarmış. yani doktorlar ööle dio bilginize kaydirigubbakcemile2

bu dediğim ilaçlar reçetesiz satılabiliyo ama yinede eczacınıza danışın herkesde aynı etki olmayabilir. sağlıcakla kalın...

ben klips taktırdım yeni çok memnunum süper bişeyy merak edenler özelden msj atablr..
geçmiş olsnn.

merhabalar ben size özel mesaj atamıyorum msj sayımla ilgili problem var bende ets olmak istiyorum fakat maliyeti yada sonucları konusunda bir bilgim yk ets için istanbula gitmek gerekecek tabi maliyet o yuzden önemli oluyor.ssklıyım.İliginize şimdiden teşekkürler..

siz atabılıyorsanız özeldende atabılırsınız cevap
hoşçakalın

X