Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElAR 855 Arzum Bebbe Nemlendirici çok uygun fiyata garantisi halen devam ediyor..
bebeğim için her şeyi düşünerek aldım özellikle bir yaşına kadar oturduğunuz havayı temizlemeniz gerekiyor bebeğinizin burnunun tıkanmaması için çok kullanışlı bir alet tavsiye ederim annelere.. garantisi halen devam ediyor..
AR 855 Arzum Bebbe Nemlendirici .........•45 W •Soğuk buhar üretimi ile bebeğinizin odasındaki hava kalitesini artırır •4,5 lt kapasiteli şeffaf su haznesi •Min konumda 28 saat aralıksız çalışma •Max buhar kapasitesi 260 ml/saat •Buhar çıkış yön ayar düğmesi •Ayarlanabilir buhar miktarı •Dönüştürücü (Osilatör) •Su seviye sensörü •Su seviyesi yeterli olmadığında otomatik kapanma •Sessiz çalışma •Temizleme fırçası •Renk: Sarı
merhaba eğer başkasıyla anlaşmadıysanız almak istiyorum.. ödeme şekli ve gönderi hakkında mail adresim hacer.22@hotmail.com bana ulaşırşanız sevinirim..tekirdağdan aldırabilirim yakınız iyi akşamlar..