Bebek İkinci El AR 855 Arzum Bebbe Nemlendirici çok uygun fiyata garantisi halen devam ediyor..

eymenege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
369
2
bebeğim için her şeyi düşünerek aldım özellikle bir yaşına kadar oturduğunuz havayı temizlemeniz gerekiyor bebeğinizin burnunun tıkanmaması için çok kullanışlı bir alet tavsiye ederim annelere.. garantisi halen devam ediyor..

Resmini yüklermisiniz acaba ?? Modelini de yazarsanız eğer internetten özelliklerini araştırıp iletişime geçeceğim sizinle

ar 855 bebe nemlendirici

AR 855 Arzum Bebbe Nemlendirici .........•45 W •Soğuk buhar üretimi ile bebeğinizin odasındaki hava kalitesini artırır •4,5 lt kapasiteli şeffaf su haznesi •Min konumda 28 saat aralıksız çalışma •Max buhar kapasitesi 260 ml/saat •Buhar çıkış yön ayar düğmesi •Ayarlanabilir buhar miktarı •Dönüştürücü (Osilatör) •Su seviye sensörü •Su seviyesi yeterli olmadığında otomatik kapanma •Sessiz çalışma •Temizleme fırçası •Renk: Sarı

$20071012041619.jpg

aynı ürün sıfır internette 85 tl.siz ne kadar istiyorsunuz tam olarak anlayamadım.uygun bir fiyat verirseniz düşünüyorum

merhaba eğer başkasıyla anlaşmadıysanız almak istiyorum.. ödeme şekli ve gönderi hakkında mail adresim hacer.22@hotmail.com bana ulaşırşanız sevinirim..tekirdağdan aldırabilirim yakınız iyi akşamlar..

X