- 22 Ocak 2010
- 1.253
- 371
-
- Konu Sahibi Nisan.umut
Merhaba.çıkarma ameliyatı zor mu acılı mı benim doktorum bir ay arayla takarız diyor silikonu kfam cok karışık lütfen yardım edin lütfen.Merhaba bende ekim ayında yaptırdım sol göğsüm enfeksiyon oldu Mart ayında çıkarttırdım çok uğraştım sürekli akıntı iltihap sağ göğsümde 1 hafta önce çıkarttırdım silikon istiyorum diye su an her şey yolunda iyileşirse silikon yaptıracağım. Siz çıkarttırdınız mı?
Benim doktorum çıkartırken dikişe küçük bir boşluk bıraktı geri kalan oradan aktı akması bitince de o kendi kendine kapandı ben düzeldiğini düşünüyorum ama doktorlar daha iyi biliyor tabi silikonu takınca tekrar enfeksiyon okur mu bilemeyeceğim deneyip göreceğim bazısı 6 ay bekle diyorama ben belki haftaya bile olabilirim
Haftaya çıkartma ameliyatı olucam korkudan her gün kabus görüyorum Allah rozası icin cevaplayn cok zor durumdaymMerhaba bende ekim ayında yaptırdım sol göğsüm enfeksiyon oldu Mart ayında çıkarttırdım çok uğraştım sürekli akıntı iltihap sağ göğsümde 1 hafta önce çıkarttırdım silikon istiyorum diye su an her şey yolunda iyileşirse silikon yaptıracağım. Siz çıkarttırdınız mı?
Benim doktorum çıkartırken dikişe küçük bir boşluk bıraktı geri kalan oradan aktı akması bitince de o kendi kendine kapandı ben düzeldiğini düşünüyorum ama doktorlar daha iyi biliyor tabi silikonu takınca tekrar enfeksiyon okur mu bilemeyeceğim deneyip göreceğim bazısı 6 ay bekle diyorama ben belki haftaya bile olabilirim
Umarım görürsünüz özelden yazdım lütfen whatsapdan konusalım uygunsa ilk kez benle aynı durumda birini gördüm nolur cevaplaynMerhaba bende ekim ayında yaptırdım sol göğsüm enfeksiyon oldu Mart ayında çıkarttırdım çok uğraştım sürekli akıntı iltihap sağ göğsümde 1 hafta önce çıkarttırdım silikon istiyorum diye su an her şey yolunda iyileşirse silikon yaptıracağım. Siz çıkarttırdınız mı?
Sakın korkmayın öyle rahat ki yıkıyorlar sadece göğüs büyütme ameliyatı kesisi gibi bir kesiyle çıkarıp yıkıyorlar. Sonrasında çok dikkat etmeniz gerekiyor. Büyük ihtimalle dikişin bir kısmını dikmeyip açık bırakacaklar ordan kalan akar duşa falan girmeyn o açıklık kapanana kadar.Haftaya çıkartma ameliyatı olucam korkudan her gün kabus görüyorum Allah rozası icin cevaplayn cok zor durumdaym
Mesaja bakar mısnzSakın korkmayın öyle rahat ki yıkıyorlar sadece göğüs büyütme ameliyatı kesisi gibi bir kesiyle çıkarıp yıkıyorlar. Sonrasında çok dikkat etmeniz gerekiyor. Büyük ihtimalle dikişin bir kısmını dikmeyip açık bırakacaklar ordan kalan akar duşa falan girmeyn o açıklık kapanana kadar.
Mesajlarına bakar mısn canımMerhaba bende ekim ayında yaptırdım sol göğsüm enfeksiyon oldu Mart ayında çıkarttırdım çok uğraştım sürekli akıntı iltihap sağ göğsümde 1 hafta önce çıkarttırdım silikon istiyorum diye su an her şey yolunda iyileşirse silikon yaptıracağım. Siz çıkarttırdınız mı?
kime yaptırdınız lütfen lütfen isim alabilir miyimSakın korkmayın öyle rahat ki yıkıyorlar sadece göğüs büyütme ameliyatı kesisi gibi bir kesiyle çıkarıp yıkıyorlar. Sonrasında çok dikkat etmeniz gerekiyor. Büyük ihtimalle dikişin bir kısmını dikmeyip açık bırakacaklar ordan kalan akar duşa falan girmeyn o açıklık kapanana kadar.